26 Nisan 2024 Cuma

NASIL YANİ?

3 Dönem Ispartada Belediye Başkanlığı yapan Yusuf Ziya Günaydın bu hafta yayınlanan basın klubüne konuk oldu.

Isparta

Dile kolay tam 2 dönem ve bu dönemle Ispartaya 15 yılını verecek olan Günaydın'ın bilinmeyen yönlerinin işlendiği basın kulübü proğramı haftaya damgasını vurdu. Programda Günaydın'ı bile şoke eden çok güzel bir belgesel hazırlanmış. Başta Soner Toros, Mehmet Erçakır ve Mustafa Baş olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.




İŞTE KİMİNİN BAŞARI, KİMİNİN ANASI KADİR GECESİ DOĞURMUŞ DENEN, BELEDİYE BAŞKANI YUSUF ZİYA GÜNAYDIN'IN BAŞARI ÖYKÜSÜNÜN İŞLENDİĞİ PROĞRAM...


 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ÖZGÜN BİR ESERİ VAR MI?

30 Ağustos 2014 Cumartesi 18:17

Sayın Başkanımız Yusuf Ziya GÜNAYDIN her yerde bu programda olduğu gibi mimarlığını, pardon yüksek mimarlığını öne çıkarmış. Ben sayın başkanın mimar olarak özgün bir eserinin veya eserlerinin fotoğraflarınında bu programda yayınlanmasını, haber yapılmasını isterdim. Hakkaten başkanın Isparta da Türkiye de veya dünyanın herhangi bir yerinde özgün bir eseri varsa haber yapmanızı rica ediyorum. Yanlız şu kule ve demir kubbe dışında olsun onların zaten estetik ve özgünlükle alaksı yok.

SİVİL VATANDAŞ

29 Ağustos 2014 Cuma 09:48

SIRF TARAFINI TUTTUĞUNUZ PARTİDEN DEĞİL DİYE SÜREKLİ BELEDİYE BAŞKANI İLE UĞRAŞIYORSUNUZ.. ZAMANINDA HASAN BALAMAN ZAMAN GAZETESİ MUHABİRİNE SALDIRDI.. HASAN BALAMANIN YAPTIĞI TÜM USULSÜZLÜKLERİ ISPARTA HALKI BİLİYOR.. BOMBA32 SİZİ VİCDANA VE TARAFSIZLIĞA DAVET EDİYORUM..

bojuware 201

28 Ağustos 2014 Perşembe 14:41

Bir şeyler verdiğini söyliyenler acaba diyet ne istiyorlar merak etsene. Kimse babasının hayrına vermiyor. Annenle babana sor.

çelişki 2

28 Ağustos 2014 Perşembe 11:23

bu defa tapu bileştirme gündeme geldi. başka iki aydır da bunu encümende ve tüm encümen imzaları tamam olmasına rağmen masasında bekletiyor kendi imzasını atmıyor. Ama burada başkana sormak lazım. Aynı arazide olup inşaatı mart'da başlayıp hızla devam eden ancak bu tapu birleştirmeyi bekleyen Ağız Diş Sağlığı, Sağlık Müdürlüğü binasına tapusuz ruhsatsız nasıl izin verdin? Bu bina şimdi kaçak mı yapılıyor ? Neden hastaneye izin vermiyorsun? Bu çelişkinin gerçek sebebi nedir ?

çelişki 1

28 Ağustos 2014 Perşembe 11:18

sayın başkanı iyi gazlamışlar ama bir de belediyeciliğin diğer yüzü var. Isparta Şehir Hastanesinin başlayamayan inşaatının 30.Mart'dan bugüne kaybedilmiş 4 ayı var. Bunun iki ayı hastane arazisindeki belediye tapularına Sağlık Bakanlığının ödeyeceği 2.9 milyon TLnin defterdarlığa gönderilmesine rağmen defterdar ile başka arasında hazirana kadar süren kayıkçı kavgası nedeniyle tapu devri gerçekleşmedi. Devreye Vali girdi başkan parayı torba yasadan sonra almak şartıyla tapuları verdi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR