19 Mart 2024 Salı

NAKLİYATTA YENİ TEZCAN AMBAR! KALİTE VE GÜVEN İLE ŞEHİRDEN ŞEHİRE

Isparta'da Gül Petek Sanayi Sitesi'nde hizmet veren Yeni Tezcan Ambar, 19779 yılından buyana yaptığı nakliye mesleği genişleterek Şehirden şehire, ve tüm nakliye işlerinde kalite ve güven ile taşımacılığını sürdürüyor.

Isparta

1 KOLİ BİLE OLSA TAŞIYORUZ!

Isparta'da Gül Petek Sanayi Sitesi'nde hizmet veren Yeni Tezcan Ambar, 19779 yılından buyana yaptığı nakliye mesleği genişleterek Şehirden şehire, ve tüm nakliye işlerinde kalite ve güven ile taşımacılığını sürdürüyor.

Ambar Sahibi Tuncay Tezcan ve oğlu Veli Tezcan, yıllardır nakliyede Türkiye'nin dört bir yandan nakliye hizmetini devam ettiriyor.

Veli Tezcan, ambarların kuruluşu Cumhuriyetin ilk yıllarına kadar uzandığını söyledi. Tezcan: "O tarihlerde ülkemizde yeteri kadar karayolumuz ve kamyonumuz olmadığı için gönderilen kargolar Anadolu'da at arabalarıyla sevk edilirdi. Aynı dönemde bankacılık sistemi de gelişmediği için tüccar, senedini veya parasını ambar kanalıyla gönderirdi. İşte o günden bugüne kadar gelinen süreçte tüm ambarlara esnafın gözü kapalı inanması ve güvenmesi; biz ambarcıları güvenilen, itimat edilen müesseseler olarak görmesi bu sebeptendir. Çünkü Anadolu başta olmak üzere neredeyse bütün Türkiye de yönetimin babadan oğula geçtiği bir düzen içinde çalışmalarına devam etmekte, dolayısıyla oradaki esnafla ambarcılar akraba, yakın dost veya komşuluk ilişkisi ile günlük yaşamlarını sürdürmektedirler" dedi.

HAFTANIN HER GÜNÜ İSTANBUL'DAN ISPARTA'YA SEVKİYAT

Günümüzde hasar ve kayıptan ötürü, bedeli ödenmemiş diye yazılı veya görsel basında hiçbir ambarcı haberi çıkmaması da; bu güvenin halen günümüzde de devam ettiğinin göstergesidir. Ambarcılık sektöründe uzun yıllar hizmet veren biz, haftanın her günü İstanbul'dan Isparta'ya sevkiyat yapmaktayız. Siz müşterilerimizin ürünlerini kapalı araçlarımızla yerinden alıp, verilen adres bilgisi doğrultusunda uygun fiyata taşırken kaliteden ödün vermeden, sürekli müşteri memnuniyeti ile hizmetlerimize devam ediyoruz. Ambar ve kargo gönderilerinizi süratli, emniyetli ve sigortalı olarak üstleniyoruz.

Isparta esnafının mağdur olmaması için hizmetlerine devam ettiğini söyleyen Tezcan: "İstanbul'da esnafın malını mağdur etmemek için il içerisinde bulunan 21 kamyonet ile malları toplayarak Isparta'ya getiriyoruz. Yerimiz İstanbul'da yeni bosnada ve Anadolu Yakasında ve Gebze'de de bulunmaktadır. 1 koli bile olsa Isparta esnafının malı yerinde teslim alınıp burada iş yerine teslim edilmektedir. Isparta'dan haftanın 7 günü nakliyemiz mevcut olup,sadece bayramlarda 2-3 gün tatil olmaktadır. Hatta bazı firmalara gece 3'te bile hizmetimiz mevcuttur.

MERKEZ TEL. 0 246 223 10 80

YENİBOSNA TEL.0 212 470 55 15 VEYA 444 01 69

GEBZE TEL. 0 26 2 751 0 1 00

VE 0 532 686 55 66 NOLU telefonlarda bizlere ulaşabilirsiniz.

GÜL PETEK SANAYİ SİTESİ OTO KİNG KARŞISI

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sağlıkçı

18 Ocak 2018 Perşembe 00:27

Ispartada teksiniz veli bey işinin pîri bir insan ve çok güleryüzlü

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR