20 Nisan 2024 Cumartesi

NAİL BAYRAM RESMEN MHP İL BAŞKANI

NAİL BAYRAM RESMEN MHP İL BAŞKANI

Isparta

Geçtiğimiz Cumartesi günü MHP Isparta İl Başkanı olarak atanan Nail Bayram, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşerek yetki belgesini aldı. Başkan Bayram ilk açıklamasında, yüreği vatan ve millet sevgisi ile çarpan tüm herkesi MHP çatısı altında buluşmaya davet etti.

            Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın telefonla MHP İl Başkanı olarak atandığını bildirdiği Nail Bayram MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yanına giderek yetki belgesini aldı.

            MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Nail Bayram’a yeni görevinde başarılar dilerken yeni yönetimin başta Isparta olmak üzere tüm Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

            MHP İl Başkanı Nail Bayram da ilk açıklamasında, “MHP gibi tarihi şan ve şerefle dolu, şehitlerimizin ve gazilerimizin büyük bir özveri ile kurup, yeşertip, büyüttüğü bu partimizde İl Başkanı olarak layık görülmemden dolayı gururlu ve mutluyum. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin emir ve görüşleri doğrultusunda Türk milletine hizmet etme şerefine nail olduk. Allah utandırmasın” dedi.

            Başkan Bayram ayrıca, “MHP’nin 50 yıllık şanlı geçmişine, kurumsal kimliğine ve Sayın Genel Başkanımıza hakaret etmemiş herkesi MHP çatısı altına davet ediyorum. Derdi vatan olan, yüreği memleket sevdası ile çarpan tüm Türk milliyetçilerinin tek adresi MHP’dir” dedi.

İŞTE YENİ MHP İL YÖNETİMİ

Nail Bayram – MHP İl Başkanı

Ziya Gür, İbrahim Sünlü, Hüsamettin Uysal, Uğur Dikmen, Bayram Ersoy, Mehmet Gökaslan, Mahmut Çulcu, İsmail Alp, Feyyaz Dede, Mustafa Baykam, Ahmet Türk, Hüseyin Ata, Mevlüt Turan, Metin Kaya, İkram Ceyhan, Şükrü Culus, Soner Köse, M. Ali Köroğlu, Davut Aykan, Murat Çelebi, Fatih Dikmen, Alaattin Gülver, Hakan Bayram, Özcan Karaaslan, Ali İhsan Dağılmaz, Canan İntaş, Nuray Topözlü, Dudu Kılıç, Nesibe Katırcı, Fatma Cigalı, Halise Aslan, Serap Özkahraman, Yıldırım Görgülü, Ramazan Tünel, Teoman Bardak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bu da nesi

29 Eylül 2018 Cumartesi 02:06

Listeye baktımda bir kaç kişi dışında siyasî iradesi olan yok. Siyasî iradesi olamayan tayfa gemiyi nereye kadar ****urecek bakalım. Ben bu listeye oy vermem bu listenin cikaracagi zaten belli olan belediye başkanına oy vermem yonetimi kim yonetecek bakalim daha dükkanını yönetemeyen adamlar var o yonetimde

Mehmet

26 Eylül 2018 Çarşamba 07:56

önceki yönetimdekilerin babası emmisi dayısı abisi çoluğu çocuğu yeni yönetime girmiş

KAYSERİLİLLER

25 Eylül 2018 Salı 17:34

YALNIZ KURT YOKMU VAY BEE ??

almanyalı

25 Eylül 2018 Salı 16:07

yönetime giren kişilere sorulmadan yapılan bir liste, gerçek mhp listesi değil, taşıma suyla bu değirmen dönmez, vah vah yazık oldu partimize emeği geçenler bir kenara atıldı, haberi olmayıp listede ismini gören şaşıranlar var diye biliyorum.

+32

25 Eylül 2018 Salı 12:27

SONER KÖSE ŞU İ.Y.İ. PARTİ YÖNETİMİNDEKİ ARKADAŞ DEĞİL Mİ EĞER OYSA NE FIRILDAK BİRİYMİŞ YA YUH

Ekip

25 Eylül 2018 Salı 00:16

Partiyle alakasiz ev habimlari hic partiye gelmeyenler taninmayanlar iyi partiden nakiller var .tecrubesiz kişiler olmamali eski agir toplar da lazim

Vatandaş

24 Eylül 2018 Pazartesi 22:37

Hayırlı olsun, Nail Bey adamdır, kendini kullandırmaz, kamuoyunun sandığının aksine bağımsız ve müstakil, kendi iradesiyle kendi kararlarını alabilen , insiyatif Sahibi bir başkanlık anlayışı ile partiyi yönetecektir. Ancak devlet beyin yzg ye verdiği sonsuz kredinin de başarısızlık durumunda siyaseten ve sosyal manada büyük bir faturası olur, bunu da söylemeden geçemeyeceğim. Bence var gücünüzle çalışın bahaneniz kalmadı,

Münevver Kata

24 Eylül 2018 Pazartesi 19:44

Dudu Kılıç kim iyi parti kuruluşunda eşiyle fotosu olan hanım efendi değil mi

Vizyonsuz başkan

24 Eylül 2018 Pazartesi 19:43

Desenize kötüye giden mhp ıspartada iyice bitti. Oylar da %50 düşüş olacak buraya yazıyorum

Haldun

24 Eylül 2018 Pazartesi 16:04

ŞU yeni alınan uçakla göndersin sayın bahçeli yeni başkanımızı

+32

24 Eylül 2018 Pazartesi 14:55

OHHH NE GÜZEL CÜMBÜR CEMAAT YÖNETİM KOCALAR ORTAKLAR ARKADAŞLAR BELEDİYE MECLİSİNDE KARILARI ORTAKLARI ARKADAŞLAR PARTİ YÖNETİMİNDE BİRİ ELİ BALDA BİR ELİ YAĞDA VARMI SENDEN DAHA GÜZELİ HA YAZIKLAR OLSUN SANA BU YZG YE FIRSAT VERDİN YA

Bi bakiver

24 Eylül 2018 Pazartesi 14:49

Sayın başkan öncelikle hayırlı olsun. Bir ara MHP nin kendisine ait olduğu söylenen başkent lokantası üstündeki yerleri ne oldu satildimi atildimi bir bakiver.

Hayret

24 Eylül 2018 Pazartesi 14:46

Kandemir yokmu hayret

Bahçelievler

24 Eylül 2018 Pazartesi 14:31

Özcan karaaslan dün iyi partiyi savunuyordu ne zaman yazılı verdi yönetime. Başımıza taş yağacak menfaat dünyası

Ülkücü32

24 Eylül 2018 Pazartesi 14:07

Tevfik Erboğa gibi dürüst, tecrübeli, bilgili birisini yönetimde görmek isterdik

Hz Ömer Adalet i

24 Eylül 2018 Pazartesi 13:53

Tmm ilk işleri yarın yedi sülalesine bedava otobüs kartı çıkartmak olur bunlar in bakın bı araştırın isterseniz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR