25 Nisan 2024 Perşembe

NAİL BAYRAM'A DUYGUSAL DOĞUM GÜNÜ

NAİL BAYRAM'A DUYGUSAL DOĞUM GÜNÜ

Isparta

Yüksek gerilim hattında çalışma yaptığı esnada elektrik çarpması sonucu ağır yaralanan ve 10 Aralık 2019 tarihinden bu yana 68 gündür Isparta Şehir Hastanesi Yoğun Bakım Servisinde tedavisi süren MHP Isparta İl Başkanı Nail Bayram'ın bugün doğum günü.

16 Şubat 1970 doğumlu olan ve bugün 50 yaşına giren Nail Bayram için eşi ve çocukları duygusal bir mesaj yayınladılar. Yoğun bakımda yatan Nail Bayram'ın elini tutan eşi Şermin Bayram ve çocukları bu fotoğrafı sosyal medyadan paylaştılar.

Nail Bayram'ın eşi Şermin Bayram sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla eşinin doğum gününü kutladı. Şermin Bayram mesajında, "Bildiğin halde hiç haberin yokmuş gibi gece gülümseyerek pastanın gelmesini bekler, unutmuştum derdin ama biz gene unutmadık doğum gününü sende bize sürpriz yap uyan canım inşallah seneye hep birlikte yanyana olmak dileğiyle doğum günün kutlu olsun olsun nail bayram" dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

gariban

17 Şubat 2020 Pazartesi 09:04

Allah acil şifalar versin, bence örnek bir insan, siyasete girdim bundan sonra yan gelir yatarım paramı alırım diyen bir insan değil belli ki alnının teriyle çalışırken, iş kazası geçirdi, Rabbim eşine evlatlarına bağışlasın abimizi.

ÜZEYİR ÇETINKAYA

17 Şubat 2020 Pazartesi 01:01

Allah şafii ismiyle şifalar versin tez zamanda ailesine kavuştursun inşallah...

Hemşehri

17 Şubat 2020 Pazartesi 00:25

Nail Beyi tanımam ama Rabbim tez vakitte acil şifalar versin... sevdiklerine bağışlasın inşallah...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR