18 Nisan 2024 Perşembe

MUTFAK TÜPÜNÜ PATLATACAKLARDI!

ISPARTA'nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde girdikleri bahçede motorlu testereyle meyve ağaçlarını kesip kulübedeki mutfak tüplerini ateşe vermeye çalışan çocuk yaşta 2 şüpheli yakalandı. Kulübedeki yangını ise itfaiye söndürdü.

Isparta

Şarkikaraağaç çevreyolu üzerinde Rıfat Ayvacı'ya ait bahçeye dün saat 13.30 sıralarında giren çocuk yaşta 2 şüpheli, motorlu testereyle meyve ağaçlarına zarar verdi. Daha sonra bahçe kulübesindeki iki mutfak tüpünün altına odun koyarak ateşe veren şüpheliler kaçarken çevredekiler tarafından fark edilerek yakalandı.
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve Şarkikaraağaç Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi. Kulübedeki yangın itfaiyenin müdahalesi sonrası söndürülürken, R.S.(15) ve S.Y.(16) olduğu belirlenen şüpheliler ise polise teslim edildi. Daha önce de çeşitli suçlardan sabıkalı olduğu belirtilen şüpheliler gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

a

17 Mayıs 2016 Salı 15:31

ilk eğitim ailede başlar

a

17 Mayıs 2016 Salı 10:03

bu tip insanlar kötülük yapmaktan zarar vermekten zevk alıyorlar gerekli olan ağır cezalarda verilmeyince önleri alıınmıyor ayrıca hemen eğitim deyip devlete bakacağımıza aileler neden ahlaki eğitim vermezler çocuklarına sahip çıkmazlar onu sorgulayalım okulları diyaneti emniyeti...görevleri noktasında sorgulayalım

Hakan

17 Mayıs 2016 Salı 12:22

Cezalar caydırıcı olmalı ama sadece bu yeterli olmaz. Alanında uzman kişilerce eğitim politikası baştan yenilenmeli. Ülkesini seven, milliyetçi,ahlaki değerlere sahip, en az bir spor dalıyla uğraşan, bilimsel çalışmaların yapıldığı, kitaba dayalı değil de uygulama ağırlıklı eğitimin yapıldığı bir sistem kurarsak, tabiki aile faktörü de çok önemli. Ama bu dönüşüm birden olmuyo, bir yerlerden başlamak gerek. O zaman bu çocuklar gidip te başkasına zarar vermez. Ceza gerekli ama çözüm değil.

1

17 Mayıs 2016 Salı 04:36

bu çocuklar aktif..futbol, voleybol, tenis,****s ne var yok ne yok dayayın.. boş zaman geçir****i lazım

serdar

16 Mayıs 2016 Pazartesi 23:23

Eğitim değil dayak eşşek sudan gelinceye kadar dövecen

Onur

16 Mayıs 2016 Pazartesi 12:32

Eğitim şart. Şimdi bu çocuklar rehabilite edilmeden salınırsa, tatlılıkla yaptıklarının yanlış olduğu anlatılmazsa. Daha neler yaparlar kim bilir. Devlet büyükleri acilen EĞİTİM de köklü değişiklik yapmalı.Okullarda verilen ezberci eğitimle hiç bir şey elde edemiyoruz. Okuyan-Anlayan-Muhakeme yapabilen bir nesil yetiştirmemiz gerek.

suat

16 Mayıs 2016 Pazartesi 14:22

Ne tatlılığından bahsediyon eşşek sudan gelinceye dövecen bunları. Zaten eğitiminde içine ettiler.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR