29 Mart 2024 Cuma

MUSİKİ DERNEĞİ'NDEN BÜYÜK TEPKİ

43 yılını tamamlayan Isparta Musiki Derneği yine muhteşem bir konser verdi. Konserde derneğin kurucusu Dr. Teoman Önaldı ve eşi Dr içten önaldı, TRT Sanatçıları Selim Öztaş ve eşi Neşe Öztaş katıldı. Hüzzam Fasıl ve nihavend, Kürdilihicazkar eserlerden iki bölüm halinde Oluşan seyircileri büyüleyen muhteşem bir konser verdiler.

Isparta

Konserde Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu ve SDÜ eski rektörü Lütfü Çakmakçı katıldı. Ayrıca üst Düzey yöneticilerin ve Protokolün olmaması dernek üyeleri ve seyirciler ve de konuk olarak bulunan TRT Sanatçıları Tarafından üzüntü ile karşılandı. 43 yıldır ayakta kalan ve bu zamana kadar yaşatılan Isparta'nın ilk kültür derneği olarak gerekilen desteği  ve ilgiyi göremediklerini belirten dernek üyeleri üzüntülerini dile getirdiler.

Dernek yöneticilerinden yapılan açıklamada ise; Dün akşam ki konserimiz de başta çok değerli şefimiz Erdoğan Ateş olmak üzere bizleri yalnız bırakmayan tüm seyircilere arkadaşlarımıza ve dostlarımıza en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca gelemeyeceklerini bildiren ve başarılar dileyen çiçeklerini de göndererek nezaket Gösteren Milletvekilimiz sayın Recep Özel beyefendiye Keçiborlu belediye BAŞKANI sayın Yusuf Parlak'a bizleri yalnız bırakmayıp gelen Isparta Polifonik Korosuna ISFODER ve Göldosk derneklerine Lozan mübadilleri TSM korosuna, çok değerli hocam Senirkent belediye BAŞKANI sayın Erol Civelekoğlu beyefendiye ve SDÜ eski rektörü Lütfü Çakmakçı beyefendiye en kalbi teşekkürlerimizi sunuyorum. Ayrıca şehrimizin yöneticilerini protokolünü da bu güzel gecede yine gelmedikleri için derin üzüntülerimi belirtiyor ve kınıyorum.








YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR