24 Nisan 2024 Çarşamba

MURAT AKAT'IN ANNESİ YAŞAMINI YİTİRDİ

MURAT AKAT'IN ANNESİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Isparta

Aslen Ispartalı olan ve Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı iken Bilecek Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne atanan Murat Atak'ın annesi Havva Akat yaşamını yitirdi.

Atak'ın annesi Havva Akat, Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde uzun süredir tedavi görüyordu. Cenaze ise yarın öğle namazına müteakip Eğirdir Hızırbey Camiinden kaldırılacak.

AKAT Ailesi ise bir teşekkür mesajı yayınladı. Mesajda: "Annemiz Havva Akat'ın tedavi sürecinde gayret ve yardımlarını bir an olsun esirgemeyen S.D.Ü Rektör Yardımcısı Murat Ali DULUPÇU'ya, S.D.Ü Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof Dr Mehmet YILDIRIM'a,  S.D.Ü Tıp Fakültesi Hastanesi Doktorlarımızdan Doç Dr Murat KOÇER'e , Prof. Dr. Hacı Ahmet BİRCAN'a, Prof. Dr. Evrim ERDEMOĞLU'na, S.D.Ü. Mimarlik Bolümü ogretim uyesi Doç Dr Erkan POLAT'a, Isparta Sağlık Sen Şube Başkanımız Erdal DEMİRALAY'a,  Isparta Şehir Hastanesi  Başhekim Yardımcısı Uz.Dr. Mehmet TOPAL'a, Isparta Şehir Hastanesi Doktorlarımızdan Op. Dr. Mehmet AŞKIN'a, Uz. Dr Mehtap YENI'ye ve bu süreçte bizi yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarımıza teşekkür ederiz.

MURAT AKAT VE AİLESİ

MURAT AKAT KİMDİR?

Murat Akat, 1980 Yılında Isparta İlinde doğdu. 2003 Yılında Süleyman Demirel Üniversitesi  Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

2007 Yılında aynı üniversitenin Fen Bilimleri Enstitüsünde Yüksek Lisansını tamamladı. Halen İstanbul Üniversitesinde doktora eğitimine devam etmektedir.

2004 Yılında Isparta belediyesinde , 2005-2010 yıllarında Bilecik Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde ,2010-2013 yıllarında Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde Makine Yüksek Mühendisi olarak; 2013-2014 yıllarında yine Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 19.02.2014 tarihinde Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak görevlendirildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR