20 Nisan 2024 Cumartesi

MÜRACAATLAR BAŞLIYOR

Çağrı Merkezi için müracaatlar önümüzdeki hafta başlıyor.

Isparta

Isparta’nın aylardır merakla beklediği Çağrı Merkeziyatırımı sonunda hayata geçiyor. Yetkililerin bu hafta içinde Isparta’yayeniden geleceği ve eleman alımı için çağrı ilanına çıkılacağı öğrenildi. ÇağrıMerkezi'nin ilk etapta Assistt bünyesinde Avea şirketine hizmet vereceğibildirildi.

İlk etapta yaklaşık 300 kişiye iş imkânı sunacak olan çağrımerkezinde süreç tamamlanmak üzere. Edinilen bilgiye göre önümüzdeki haftaeleman alımı için çağrıya çıkılması bekleniyor. Başvuruların ardından mülakatve eğitim sürecinin devam edeceği ve Şubat ayından itibaren de işbaşıyapılacağı öğrenildi.

AVEA'YA HİZMET VERİLECEK

Öte yandan Çağrı Merkezi'nin ilk etapta Assistt bünyesindeAvea'ya hizmet vermesi bekleniyor. Daha sonra hizmet ağının genişletilebileceğive çalışan sayısının da arttırılacağı belirtildi. Eğitimlerin 100'er kişilikgruplar halinde olacağı ve bir yıl içinde çağrı merkezinde çalışacak personelin600'ü geçeceği de gelen bilgiler arasında. 2016 yılında ise çağrı merkezindeçalışan sayısının 1000'e ulaşması bekleniyor.

TORPİL OLMAYACAK

Bu arada yetkililer mülakatlarda kesinlikle torpilolmayacağını hassas bir sektörde hizmet verdiklerini bildirdiler. Çalışacakolanların kalifiye olmasına dikkat edileceği ve ayrıca engelli personelin deistihdam edileceği ifade edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

25 Aralık 2014 Perşembe 16:58

işkur aranıp sorulduğu zaman pazartesi başvuruların başlayacağı cevabını alırsınız.

vatandaş

24 Aralık 2014 Çarşamba 18:31

çağrı merkezi avea ya hizmet verecekmiş, özel sektör işe adam alırken size mi soracak kimi işe alacağını....

Bilader

25 Aralık 2014 Perşembe 10:22

Kime soruacağı belli, fotoğrafı bile yayımlanmış. Sen ne diyon ya?

mustafa sevim

24 Aralık 2014 Çarşamba 17:09

evet benim çocuğum iş kura gidiyor müracat için daha bişiy yok bilgi yok diyorlar yoksa oldu bittiye mi getiriyorlar şüpheliyim

ufuk

24 Aralık 2014 Çarşamba 16:53

palavra şarkını bilenler söylesin.torpil yok çünkü kimin yerleşeceği şimdiden bellidir.zamanı gelince senaryo uygulanır ve biter .oy telaşı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR