26 Nisan 2024 Cuma

MUMCU VE SIRLI GÖZALTINDA

MUMCU VE SIRLI GÖZALTINDA

Isparta

FETÖ/PDY soruşturmaları aralıksız sürüyor. Yalvaç Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmalar kapsamında bir inşaat firmasının sahibi olan Kadir Sırlı ile belediyede görev yapan ve bir süre önce açığa alınan memur Mustafa Mumcu'yu gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri talimat üzerine 2 şahısı adreslerinden alarak gözaltına aldı.

Her 2 şüphelinin Emniyetteki ifadelerinin tamamlanmasının ardından Adliyeye sevk edileceği haber verildi. Öte yandan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında önceki gün gözaltına alınan Hakkı Kurucu bugün öğleden sonra Adliyeye çıkarıldı. Savcılık tarafından sorgulanan şahıs daha sonra Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Mahkeme şahısı adli kontrol şartı ile serbest bıraktı.

NURETTİN ARKAN - YALVAC

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

KADİR SIRLI

09 Aralık 2021 Perşembe 14:14

mehmet aktan mısın nesin bir derdin varsa adreim belli. Yasal olmayan bişey varsa da bu işlere bakan merciler belli.Ne ayaksın sen?

Yalvaç

08 Eylül 2016 Perşembe 20:36

Valla bu yalvaci kutlamak lazım.buranın nüfusu kac ya.Daha disarda kalan varmı.alal bitmiyor.ne yargilama var ne birşey.bunun hesabını soranda yok.hak hukuk heyyt.

mehmet aktan

07 Eylül 2016 Çarşamba 15:43

Bu kadir sırlı var ya ooooooo çek proje fotokopilerini bire bin kazandı belediyeler şahıslar benim duyduklarım

Vatandaş

07 Eylül 2016 Çarşamba 13:42

Asıl işadamı geçinen, ortalığı ve akpartiyi karıştıranlar duruyor.

Gurbetten yalvaçlı

07 Eylül 2016 Çarşamba 11:14

İnşallah bu hadise ile bütün mumcular temizlenir.

B.y

07 Eylül 2016 Çarşamba 07:24

Algülüm ver gülüm = iş adamı, biz neyiz çiş adamı mı. Hırsızlık iş adamlığı olmuş,hangisinin anlı terlemiş,risk almış devletin kaynakları al gülüm ver gülüm, ama ahiret var hesap var. Misgale zerretin şerren yerah var, Allahın adaleti var. Hak yiyenler hem bu dünyada hem ahirette kahruperişan olsun.

Ak adam

07 Eylül 2016 Çarşamba 01:57

Sıra Erkan ve Sabri ye ne zaman gelecek?

Memur

07 Eylül 2016 Çarşamba 11:20

Bir zamanlar ısparta milli eğitim müdürlüğünü yöneten tesisat işçisi sabri bayar lar ne zaman hesap verecek, milli eğitim müdürlüğü lojmanından kolluk kuvveti ile çıkardılar diyerek lojmana oturan diğer gariban memur arkadaşların saatın mührünü söküp tedaşa ihbar edip saatlerin mühürlenip 15'er gün karanlıkta oturduğumuza mı y****ım, o zamanın parası ile 17'şer milyon lira ceza ödediğimize y****ım her ay elektrik parasını ödediğimiz halde (Tedaş Müdürü Ata ismindeki zat da bilhassa alet oldu)

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR