25 Nisan 2024 Perşembe

MÜJDELİ HABER!

TEDAŞ'tan tarımsal sulama borcu olan çiftçiye müjde ! Borcu bulunan esnafın bu borçlarla ilgili yapılandırma işlemini yapabilmeleri için son başvuru tarihi 31.12.2014

Isparta

Tarımsal Sulama abonelerinin özelleştirme öncesi TEDAŞ’aolan borçlarının ödenebilmesi için imkan sağlandı. Özellikle tarımsal sulama borcu olan çiftçilerin, kooperatif ve sulama birlikleri borçlarını ödeyebilmeleri için başvuru ve ilk ödeme süreleri 1 ay uzatıldı. 

31 Aralık 2014 tarihine kadar abonesi oldukları elektrik dağıtım şirketine müracaat eden aboneler, borcunu 02 Şubat 2015 tarihine kadar tek seferde ödemesi halinde sadece anaparayı, taksitli ödeme talep edilmesi halinde ise senede bir kez yıl sonuna kadar ödenebilecek şekilde 5 yıla kadar vade yapılabilecek. Bu durumda yıllık yüzde 5 gecikme zammı uygulanacak. Bu uygulamadan sulama birlikleri ve sulama kooperatifleri de yararlanacak.

TEDAŞ’a elektrik borcu bulunanların borçlarını ödeyebilmeleri için 31 Aralık 2014 tarihine kadar abonesi bulundukları elektrik dağıtım şirketine dilekçe ile başvurmaları yeterli olacak.

CLK AKDENİZ Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin görev bölgesindeki Antalya, Burdur ve Isparta illerinde şirket şubelerine başvuru yapılabilecek.6552 sayılı kanundan yararlanarak borçlarını yapılandırmayan aboneler ile bu kanundan yararlanmış olup taksitlerini ödemeyerek yapılandırması bozulan aboneler için icra işlemleri başlatılacak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR