29 Mart 2024 Cuma

Muhtarlar’dan Halk Adamına Destek Sözü!

Isparta merkez mahalle muhtarları Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman’ı seçim bürosunda ziyaret ederek destek sözü verdiler.

Isparta

Isparta’da bir restorantta bulunan muhtarları çat kapıziyaret edene Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman,açtığı seçim bürosunda kendisine iadeyi ziyarette bulunan 6 merkez mahalle muhtarından destek sözü aldı.

 

Kendisine yapılan iadeyi ziyaret sonrasında tüm muhtarlara teşekkür ettiğini ifade eden Uçman, “Ben sizlerin arasından çıkan bir vekil adayıyım, halk adamıyım. Zaten siz beni ve halk adamlığının ne demek olduğunu gayet iyi biliyorsunuz” dedi.

 

Uçman, muhtarlardan seçim sürecinde MHP ve kendisi için destek istedi.

 

Aksu Caddesi üzerindeki seçim irtibat bürosunda sohbet havasında geçen ziyarette görüş birliği yapan 6 merkez muhtarı, “Hüseyin Bey,siz bizim içimizden birisiniz. Bizi en iyi anlayabilecek olan ve milletvekili olabilecek kişi sizsiniz. Bizlerin sorunlarını da yakından biliyorsunuz ve size ulaşabilmek konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağımızı bizler de iyi biliyoruz” dediler.

 

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle birlikte başarı dilekleriyle son buldu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

as

04 Nisan 2015 Cumartesi 09:32

mhp başına meral akşener gelecek oyum mhp bahçeli olduğu süraçe oyum yoooooooooooooooo

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR