29 Mart 2024 Cuma

MUHTARLARLA BULUŞTU!

İl Emniyet Müdürü Halil ALTAN Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.

Isparta
Emniyet Müdürlüğü ana hizmet binasında düzenlenen toplantıya Emniyet Müdür Yardımcılarımız ve Şube Müdürlerimiz ile birlikte merkezde bulunan 43 mahalle muhtarı ve Sav Beldesinin mahalle muhtarları katıldı.
Toplantının açılışında bir konuşma yapan Sayın Müdürümüz Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar konusunda Mahalle Muhtarlarımıza kısa bir bilgilendirme yaptı. Konuşmasında “başarının sadece suçla mücadelede olmadığı, başarının istişare yönteminde bulunduğunu ve istişareye büyük önem verdiğini belirtti. Toplantının amacının Mahalle Muhtarlarımızın da yapılacak çalışmalara esas olmak üzere fikir ve görüşlerini alarak Emniyet Müdürlüğümüzce vatandaşlarımıza verilen hizmet kalitesinin yükseltilmesi olduğunu belirterek katılımlarından dolayı Mahalle Muhtarlarımıza teşekkürlerini iletti.
Toplantıda bir konuşma yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Mehmet GÖNÜL Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar konusunda duydukları memnuniyeti dile getirdi ve toplantının organize edilerek kendilerinin davet edilmesinden dolayı Sayın Müdürümüze teşekkürlerini iletti.
Toplantıda Asayiş, Çocuk Şube ve Trafik Denetleme Şube Müdürlerimizce Mahalle Muhtarlarımıza birimleri tarafından yapılan çalışmalar hakkında kısa bir brifing sunularak bilgilendirme yapılmıştır.
Toplantıda söz alan Mahalle Muhtarlarımız daha önceden Emniyet Müdürlüğümüze iletmiş oldukları ve gerçekleştirilen talepleri konusunda yapılan çalışmalar sebebi ile teşekkürlerini belirtmişlerdir. Ayrıca mahallelerinde yapılması istenilen çalışmalarla ilgili olarak yeni taleplerini dile getirmişlerdir.
Toplantı Emniyet Müdürlüğümüz hizmet binası önünde toplu fotoğraf çekimi ile sona ermiştir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR