19 Mart 2024 Salı

Muhtarlarla Bir Araya Geldi

MHP Milletvekili Aday Adayı Tuncay Engin, muhtarlarla bir araya geldi.

Isparta


7 Haziran seçimlerinde MHP’den milletvekili aday adayı olan Tuncay Engin, Kebapçı Kadir’de merkez mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda buluştu.
Toplantıya MHP İl Genel Meclis Üyesi ve MHP Grup Sözcüsü Kerem Araz, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, MHP İlçe Başkanı Vedat Yılmaz, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Gönül, ve 44 Mahalle Muhtarı katıldı.

Muhtarların sorunlarını dinleyerek destek isteyen Engin, “Allah nasip eder de aday olursak mücadelemizi sürdüreceğiz. Benim için en önemli şey STK’lar ve muhtarlardır. Daha önceki görevim esnasında bunun defalarca söyledim. İş dünyası, esnaf odaları, Ticaret Borsası, Ticaret Odası, Isparta, Antalya, Burdur merkez ve ilçe başkanlarıyla hep koordineli çalıştık. Bunun nedeni ise bu kurumların devamlı halkla bir arada olması. Bunlar halkın sorunlarını, taleplerini ve ihtiyaçlarını en iyi bilen kişiler ve kurumlar. Esnaf Odaları, Ziraat odaları, Ticaret Odaları, Ticaret Borsaları ve muhtarlar bu toplumun can damarıdır.

İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ


Biz bu kurumlarla özellikle, muhtarlarımızla işbirliği içerisinde olacağız. Benim geleceğe ilişkin söz verip taahhütte bulunmak gibi bir tarzım yok. Daha önce nasıl çalıştıysam o tarzda çalışmaya devam edeceğim. Eğer nasip olur da seçilirsek muhtarlarımızla 3 ayda bir yarım gün sürecek toplantılar düzenleyerek sorunlara çözüm bulmak için çalışacağız. O toplantılarda ben konuşmayacağım, sizin sorunlarınızı dinleyip çözüm üretmek aşamasında çalışmalar yürüteceğim” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR