27 Nisan 2024 Cumartesi

Muhtarlar Yağmur Altında Yürüdü Teröre Lanet!

Muhtarlar Yağmur Altında Yürüdü Teröre Lanet!

Isparta

Isparta Merkez ve İlçe Muhtarları Belediye önünde bir araya gelerek son günlerde artan terör olaylarını kınadı. Belediye önünden Kaymakkapı Meydanı’na kadar yağmur altında yürüyen yüzlerce muhtar ve aza birlik beraberlik mesajı verdi.

 

Yağan sağanak yağmur altında Belediye önünde toplananmuhtarlar Terörü Lanetliyoruz yazılı pankartın arkasında Türk Bayraklarıeşliğinde yürüdü. Yürüyüş boyunca Kahrolsun PKK sloganları atıldı.

 

Kaymakkapı Meydanı’nda son buluş yürüyüşte, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Deregümü Köyü Muhtarı Osman Katırcı,bir konuşma yaptı.

 

Katırcı konuşmasında, “Bugün burada Isparta muhtarları veazaları olarak var olduğumuzu haykırmaya geldik. Hainlere ders vermeye geldik”dedi.

 

Konuşmasında teröre destek veren sözde aydınları da eleştiren Katırcı, Ey zulmü alkışlayan, devletimize çamur atan karanlık kafalı,kendini aydın sayan, bedbahtlığa özenen, emperyalistler, ey içten ve dıştan varlığımızı tanıyamamış veya algılamayan gözü dönmüş vatan hainleri bu toprakları boş mu sandınız” ifadelerini kullandı.

Muhtar Katırcı konuşmasını Ne Mutlu Türküm diyene” sözleri ile tamamladı.

 

Programın sonunda minik bir öğrenci de İstiklal Marşı’nın tamamını okudu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

zevzekler

20 Mart 2016 Pazar 20:24

Teröre lanet başka teröriste lanet başkadır. Kahrolsun pkk teröris eylem yaptı. Kahrolsun ışıd Dhkpc vs. terörist eylem yaptı. Teröre tepki bilerek akıllıca yapılmalı.Terör saray kaynaklı din vs çıkışlı olabilir.Vatansever dindar demokrat kılıflı olabilir.Bazan höt kılı olduğunuz da olabilir.Tır uçak kullanabilir. silahı siz göndermiş olabilirsiniz şahsi menfaatiniz biran onu şımartmış olabilir. KAHROLSUN TERÖR TERÖRİS ve HAMİ YARDAKÇISI. Kahrolsun kemikçi andavallar. Afyonlaşmış dinde uyuyanlar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR