20 Nisan 2024 Cumartesi

MUHTARLAR AK SARAYA ÇIKMAK İÇİN HAZIR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Aksaraya geçmesi ile birlikte kapılarını Sivil toplum kuruluşlarına, muhtarlara, vatandaşlara, siyasilere ve toplumun herkesimine açmaya devam ediyor.

Isparta

Daha önce Isparta adına Akdeniz Bölge Millevtekilleri Aksaraya çıkmış, ardından Keçiborlu Belediye başkanı Y.Murat parlak, İGİAD başkanı M.Hakan Gökdoğan ve son olarakta Isparta Esnaf Odaları başkanı Mehmet Aybatılı ile Ahmet Tural AK Saraya çıkarak cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’ın konuğu olmuştu.

Türkiye kamuoyunda çok tartışılan AKSARAY’ın bu kezkonukları Ispartalı muhtarlar olacak. Merkezden 15 ve ilçelerden 15 toplam 30muhtar yarın AKSARAY'A çıkarak Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğanın konuğuolacaklar. Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Gönül tüm muhtar arkadaşların ilk kez AKSARAY’ı yakından görecek olmalarının heyecanı içerisinde olduklarını belirterek, Ispartayı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

çıkarcı ve menfaatçi muhtar

25 Şubat 2015 Çarşamba 00:23

iki yüzlü muhtar adayı işine geldiği gibi davranan ve kendini acitasyonla iş yaptırmak isteyen muhtaar.önce insan ol mahallane adam akıllı hizmet et göz boyamaya hiç gerek yok.seni o değerli makama nasıl davet ettiler orası düşündürücü zaten..

VATANDAŞ

24 Şubat 2015 Salı 14:25

BAZI MUHTARLARIN GÖNÜLDEN DEĞİL MERAKTAN BİDE GİTTİM YAPMAK İÇİN BAŞKAN GÖTÜRME BUNLARI ONLAR LAYIK OLMADIK YERDE NE İŞİ VAR.BİDAHA MAHALLEDE ESAMESİNİ SİLECEZ.ZATEN.BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMİNFDE GÖRDÜK İKİ YÜZLÜLÜKLERİNİ..

Bojuware 201

24 Şubat 2015 Salı 09:59

Sen mahallenin yoksulun oyuyla seçilen muhtar. Seni seçenin hakkını gasbeden çalan biryerlere peşkeş çekeni alkışlayacaksın destek vericeksin hırsızlığı meşru kılıcaksın utanmaz ondan sonra buna tepki göstereni haddini bil diyeceksin. Sen haddini bil hırsız sevici muhtar. Dağdan inme Allahı bilmezde sensin. Allah diyorki hiç gücün yoksa buğuz et. sen ne yaptın çakal muhtar.

SERKAN

24 Şubat 2015 Salı 00:43

HANGİ DÖNEMDE CUMHURBAŞKANI İLE BU KADAR RAHAT GÖRÜŞÜLMÜŞ...

vatandaş

24 Şubat 2015 Salı 00:15

Mehmet gönül muhtarım ne yazık ki içinizde AK saraya gitmeyi hak etmeyen ve her gün halkın seçmiş olduğu başkana küfür eden dağdan inmeler var.Zahmet olmazsa onları uyarsanız ve mümkünse hadlerinide bilsinler

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR