28 Mart 2024 Perşembe

MUHTAR CUMHURBAŞKANINI BİLGİLENDİRDİ...

Isparta’daki muhtarları Ak Saray’da ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç ile yakından ilgilendi. Bilgiç, Cumhurbaşkanı’ndan bazı isteklerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sohbet esnasında Muhtar Bilgiç’e “Üniversite ve hastane nasıl” diye bir soru sorması da dikkat çekti.

Isparta
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta’daki muhtarları davet etti. Birçok muhtarın içerisinde Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç ile yakından ilgilenen Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Isparta ile ilgili bir de soru sordu.

‘CUMHURBAŞKANIM UYUŞTURUCU
BAĞIMLISI GENÇLERİN SAYISI HAT SAFHADA’
Bilgiç, mahallesinin sorunları olduğunu dile getirdi. Cumhurbaşkanı’na mahallesinin üst geçide ihtiyacı olduğunu söyledi. Bunun yanında Isparta’da madde bağımlısı gençlerin olduğunu ve buna bir çözüm bulunmasını istedi.

Buna dair projelerinin olduğunu kaydeden Bilgiç, “Isparta’daki gençlerin uyuşturucu madde bağımlılığının hat safhada olduğunu, bunun için acilen bir rehabilitasyon merkezi olması gerektiğini söyledim.

Projelerimiz olduğunu söyledim. Destek vereceğini söyleyerek bize söz verdi. Çok üzüldü. Bunun Türkiye’nin bir yarası olduğunu söyledi.

Gençlerin eğlenmesi ve vakit geçirmesi için kapalı spor salonu istedim. Gençler için sosyal tesis istedim. Gençlik merkezi istedim.

Muhtarlar için BİMER gibi bir sistem kurulmuş. İçişleri Bakanı ile muhtarların bir sitesi oluşmuş. Bu sistemle istekler gönderilecek, gerekli yerlere iletilecek.  Bu sistem içinde kendisine teşekkür ettim” dedi.






YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ayşe

26 Şubat 2015 Perşembe 20:08

muhtar, kullanım had safhada deme. emniyet hepsini topladı.Aile olarak sen ne yaptın.Rehabilitasyon merkezi çare değil. çare ailesi aile aile

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR