27 Nisan 2024 Cumartesi

Muhtaçların Sadaka Kutusunu Çaldı!

Isparta’daki bir işyerinden sadaka kutusu çaldığı iddia edilen şahıs tutuklandı.

Isparta

Isparta Halife Sultan Mahallesi’ndeki bir işyerinden sadaka kutusunu çalarak kayıplara karışan şüpheli kıskıvrak yakalandı.

Alınan bilgiye göre, olay  İddiaya göre, Halife Sultan Mahallesi 3412Sokak üzerinde bulunan A.G.’ye ait işyerine girdiği öne sürülen şüpheli A.G.,buradaki sadaka kutusunu çaldı.

İşyeri sahibinin, gelen müşteriler tarafından bırakılarak yoksullara ve muhtaçlara yardım amaçlı olarak yaptığı sadaka kutusunu pervasızca alan A.G.’nın daha sonra kayıplara karıştığı belirtildi.

Olayın ardından durumu polise bildiren işyeri sahibi A.G.,yardım amaçlı yaptığı sadaka kutusunu çalan kişiden insanlık namına şikayetçi olacağını iletti.

Polis ekipleri tarafından yapılan araştırma çalışmaları sonrasında, aynı mahalle içersinde yakalanan A.G. emniyette gözaltına alındı.

Gerekli ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildiğiöğrenilen A.G.’nin tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hasan kara

23 Şubat 2015 Pazartesi 20:25

Milleti ne hale düşürdü bu hükümet

Bojuware 201

23 Şubat 2015 Pazartesi 17:44

Evet sadaka Ekonomisi meyvesini veriyor. Dilenci ettiğin millet bak sizin gibi hırsız oldu. Muhteşem AKP ekonomisi.

ceza yok

23 Şubat 2015 Pazartesi 17:26

adam cez almıyor tabiki alacak yarın başka bir mahalle başka bir şehir devlet ona kesin bir ceza verse bak bir daha harama eli uzanır mı

cezayı ver

23 Şubat 2015 Pazartesi 17:24

kesin ceza alsın bak bir daha harama eli gidiyormu ceza yokki yarın başka bir mahallede

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR