19 Mart 2024 Salı

MUHSİN GÜNAY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Diriliş Ertuğrul'un yönetmeni Metin Günay'ın, babası Eski Aydoğmuş Belediye Başkanı Muhsin Günay Mimar Sinan Camiinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 

Isparta

Cenaze törenine Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek, merhumun yönetmen oğlu Muhsin Günay ailesi ve yakınları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardında Günay'ın cenazesi toprağa verilmek üzere Aydoğmuş köyüne götürüldü. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde bir süredir tedavi gören Diriliş Ertuğrul dizisinin yönetmeni Metin Günay’ın babası ve Keçiborlu Aydoğmuş eski belediye başkanı ve 3 çocuk babası Muhsin Günay hayatını kaybetmişti
 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

beş

21 Şubat 2018 Çarşamba 13:36

mimar sinan a en çokyakışan telsizli babayiğ it lerdir. Onları orada görmek karışık hazırladıkları ve güvendikleri dosyalardan daha hoş ve zevkli bir durum. MİMAR SİNAN BİZİM TERS KELEPÇEMİZDİR !

beş

21 Şubat 2018 Çarşamba 13:32

ruhu ŞAD olsun !

Isparta

21 Şubat 2018 Çarşamba 08:19

Allah rahmet eylesin.Milletimizde ecdat sevgisini artıran , tarihimizi sevdirip öğreten vatansever bir evlat yetiştirmiş.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR