27 Nisan 2024 Cumartesi

MÜDÜR PERSONELİNİ UYARDI

MÜDÜR PERSONELİNİ UYARDI

Isparta

ISPARTA Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Enis Bilir, geçtiğimiz günlerde görev halinde iken bir arada olan polis memurlarını uyardı. Bilir, görev başındayken ekiplerin bir araya gelerek aynı noktada beklememeleri gerektiğini söyledi.

Mimar Sinan Caddesi üzerinde görev başındayken iki ayrı polis ekibinin yan yana gören Şube Müdürü Bilir’in, "İki ekibi yan yana olmasın,herkes ayrı ayrı çalışsın" diyerek uyarılarda bulundu. 

Isparta'da hızla artan araç sayısı ve park sorunu nedeniyle trafikte zor anlar yaşandığına dikkat çeken Müdür Bilir, trafik polisleri olarak kendilerine çok büyük iş düştüğünü söyledi. Trafiği rahatlatmak için sürekli hareket halinde olan trafik polislerinin güvenli ulaşım için yoğun bir tempoda çalışıyor olduklarını belirtti. Bilir, bu kapsamda personeline zamanzaman daha dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mehmet Durmaz

18 Ağustos 2014 Pazartesi 14:42

kol kırılır yen içinde diye bir atasözümüz var tam bu konu ile ilgili sen müdürsün personelin bir hata yaptıysa firça atabilirsin bunu anladık ama bunu şova döküp internet ortamında haber yapıyorsan bu müdürün ne kadar basit şeylerle uğraştığını gösterir aynı gün içinde sağlık sebebiyle kafası dalgın olan bir sürücüye kipa önünde 90 km hız radar cezayı 700 tl para cezası yazılırsa ben cezayı yazanı değil yazdıranı allaha havale ediyorum,

ayşe soyak

14 Temmuz 2014 Pazartesi 22:09

trafik müdürü gövde olmazsa baş bir işe yaramaz .fırça atıp etrafa bagiran değil isguzarligi bırakıp çalışan müdure ihtiyaç var isparta da.

İbrahim

14 Temmuz 2014 Pazartesi 12:36

Sayın müdürümü azminden dolayı tebrik ederim. Biz ıspartalılar ters yönde ilerlemeyi marifet sanıyoruz. Özellikle eski halden bağlar mahallesine çıkan yolda ve eski sanayide kargoların olduğu ters yönlerde ihlal aralıksız devam ediyor. Lütfen başkalarının canı yanmadan ihlali yapanların canını yakarmısınız.

Özgür GÜVEN

14 Temmuz 2014 Pazartesi 12:05

Tamamen show amaçlı hareket müdürünki.Bu ne şimdi memurlar bu uyarılar olmasa işlerini yapmıyorlarmı.Bence müdür kendini fazla önemsemiş hepsi bu.

Salih

13 Temmuz 2014 Pazar 18:26

Bu Isparta polisini tebrik ediyorum. Çok çalışıyorlar çok. Bunları demekki sürekli ezeceksin ki çalışsınlar. Bakın adamların terfilerini vermediler, üst kademeler çıkmaların engelliyorlar, en üste çıktıktıkları yerde vali-kaymakam bunların hep üstünde olacak, ama maşallah bunlar okadar aşağılanmaya itilip kakılmaya rağmen kendilerini parçalıyorlar çalışcaz diye.

herkül

13 Temmuz 2014 Pazar 16:33

Trafik Polisi arkadaşların ceza kesme konusunda daha duyarlı olmalarını rica ediyorum.Sav Yolu Pürlü otomativ önünde 78 km ile radar cezası yedik.Para kolay kazanılmıyor yaf 172 TL cezayı sürücülere köserken vicdanlı olun siz den bu para çıkacak olsa çoluğumun çocuğumun rızkı diye yüreğiniz parçalanır.

Ahmet Birbilen

15 Temmuz 2014 Salı 18:39

Laf mı yani. "Para kolay kazanılmıyor, çoluğumun çocuğumun rızkı". Hız kurallarını ihlal edip kazaya sebebiyet versen ve kaza sonucunda bir babanın, annenin, bir çocuğun ölmesine yaralanmasına sakat kalmasına yol açsan ne olacak ? O çocuğun rızkı ne olacak ? Sen kendi çocuğunun rızkını düşünüyorsan önce kurallara uy. Sonra, kuralları ihlal edip hem kendinin canını malını, hem de başkalarının canını malını tehlikeye atma ki hem senin hem onların rızıklarına zarar gelmesin.

Ispartalı

13 Temmuz 2014 Pazar 10:19

Bizim trafik ancak sav yoluna çevre yoluna radar kuruyor. Şehir içinde ancak araç içerisinde anons edip geçip gidiyor. Gittikten sonra adam yapacağını yine yapıyor. Bu mu koordinasyon....Eğer buysa boşuna devletin mazotunu bari yakmasınlar. Haa bu arada ne trafik ne de asayiş nerde bir ekip aracı gördüysem sinyal vermeden dönüş yapıyorlar.

1 2 ay

13 Temmuz 2014 Pazar 06:08

EN FAZLA 1 2 AY VERİYORUM SİZE ONDAN SONRA SİZİNDE FORSİNİZ KALMAZ MERAK ETMEYİN REKLAMA GEREK YOK YAPIOSAN YYAPARSIN İŞİNİ :)

Vatandaş

13 Temmuz 2014 Pazar 03:39

Halka otobüslerini kim denetliyo trafik müdürünü hiç görmedik halk otobüslerini durdurup denetledigini burdan duyurulur yetkilileri

halıkenli

13 Temmuz 2014 Pazar 01:27

Sayın müdürüm halıket mahallesi ana cadde üzerinde eksozları acık yarış arabaları ve bazı araclar aşırı hız yapıyorlar bunların denetimlerini artırırsanız çok seviniriz çünkü çok huzursuz oluyoruz çoçuklarımız için çalış malarınızda başarılar dileriz.

sanayı başkan

12 Temmuz 2014 Cumartesi 21:23

başta valim ve emniyet müdürüme ve personeline calişmalarından dolayı teşekkür devamın isteriz

Türk

12 Temmuz 2014 Cumartesi 17:49

Enes Müdürümü Isparta'da ki çalışmalarından dolayı takdir ve tebrik ediyorum.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR