19 Nisan 2024 Cuma

MUAVİN FEHMİ YARDIMCI! O KAZADA CAN VERDİ

MUAVİN FEHMİ YARDIMCI! O KAZADA CAN VERDİ

Isparta
ISPARTA'nın Keçiborlu İlçesi yakınlarında yolcu otobüsü önünde seyir halinde olan kamyona arkadan çarptı. Kazada otobüs muavini 22 yaşındaki Fehmi Yardımcı yaşamını yitirdi. 24 yolcu da yaralandı. 
Kaza Keçiborlu-Sandıklı karayolunun 3'ncü kilometresinde saat: 03:00 sıralarında meydana geldi. Fethiye-Ankara seferini yapan Osman Şahin yönetimindeki 16 KK 876 plakalı yolcu otobüsü aynı istikamette önünde seyir halinde olan Doğan Can Yılmaz yönetimindeki domates yüklü 48 RN 045 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan 22 yaşındaki otobüs muavini Fehmi Yardımcı yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 
DAHA YENİ İŞE BAŞLAMIŞTI!
Aslen Çankırılı olan Fehmi Yardımcı'nın daha yeni muavinlik görevine başladığı öğrenildi. Fehmi Yardımcı'nın acı haberini alan yakınları sinir krizleri geçirirken, arkadaşları ise sosyal medyadan taziye mesajları paylaştı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Emekli Kaptan Ali..

17 Temmuz 2017 Pazartesi 15:02

Vefat eden muavin kardeşimize Allahdan rahmet, yaralı olanlara da Allahdan şifalar dilerim.Fotolardan göründüğüne göre şöför arakadaşın dikkatsiz ve uykulu olma ihtimali yüksek. Çünkü yolda duran kamyona arkadan çarpsa, hadi önlem almamış bahanesi olabilir di.Ama aynı yönde giden kamyona arkadan süratle çarpması ,saati 03 ,00 olması şöförün uykulu olma ihtimalin güçlendiriyor. Yine de geçmiş olsun...

HASAN HÜSEYİN

17 Temmuz 2017 Pazartesi 13:38

Kamil Koçun artık Metro Turizm den hiç bir farkı kalmadı. Bütün kalitesini kaybetmiş durumda seferlerinin 2+1 olması çok önemli değil önemli olan tecrübeli personel ve istirahat ettirilen personel.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR