25 Nisan 2024 Perşembe

MOTOSİKLET YAYAYA ÇARPTI!

MOTOSİKLET YAYAYA ÇARPTI!

Isparta
ISPARTA’DA meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
Kaza İstanbul Yolu üzerinde eski Emniyet Müdürlüğü binasının önünde meydana geldi. İ. K. P. yönetimindeki motosiklet karşıdan karşıya geçmeye çalışan Refik Karaçeşme’ye çarptı. Kazada yaya yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hsataneye kaldıralan Karaçeşme tedaviye alındı. 

Öte yandan motosiklet sürücüsü ise gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.





YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Objektif

17 Haziran 2016 Cuma 16:20

Isparta her yıl bu mevsimde yüksek sesli yarış motorları insanları rahatsız ediyorlar. Olabildiğince hızlı ve trafiğe rağmen hatalı sürüş yapan soytarılar, bu şekilde can yakıyorlar. Özellikler İstanbul cad. Mimarsinan c. Aksu C.ve Cumhuriyet C. sıkıntı yapıyorlar. Bu arada ışık ne olursa olsun yaya yola indiyse trafik durur bu bir kuraldır.

motorcu

18 Haziran 2016 Cumartesi 09:57

motorculara soytarı diyen arkdaş soytarı senin anadır sıkıntın varsa biz motorcularla numaranı yazarsın gösteririz soytarıyı sana

bir motorsiklet sürücüsü

17 Haziran 2016 Cuma 02:28

olayı gören biri olarak yorum yazıyorum buraya sadece olayı okuyup atıp sallayan biri değilim. iki motorsiklet kırmızı ışıkda normal bi şekilde kalktıktan sonra sağını solunu kontrol etmeden karşıya geçmeye çalışan yaya kazaya sebebiyet verdi. Motorsiklet sürücüsünün hatası yok değil oda adamın durmayacağını fark ederek arkasından geçmeye çalıştı. panik yapan yaya geriye atladı ve motorsikletin önüne atlamış oldu. Bu kazayı yapan bi arabada olabilirdi.

yürü la

17 Haziran 2016 Cuma 09:09

motor her zaman suçludur uçuyor namussuzlar benim arabamın ortasında girdi şerefsizevladı 1 yıldır uğraşıyom inşallah o motor onun sonu olur bekliyom

124. cad. motor yarışları

16 Haziran 2016 Perşembe 23:26

124. caddede her gün akşam 21.00 dan sonra motorsiklet yarışları düzenleniyor ve tamamı plakasız. Lütfen haberlerinize ekleyerek yetkililere duyuralım. Bugün bu vatandaşımıza olan yarın bize olabilir.

hız motorları

16 Haziran 2016 Perşembe 23:24

bu sürat motorlarının sehir içi seyahatlerine izin verilmemeli.heran bi tehlike ,çarpılan küçük çocuk da olabilir ,ölümüne sebebiyet verilebilirdi.

enes

18 Haziran 2016 Cumartesi 02:46

Ne alakası var motorlarda arabalar gıbı bı tasıt eger o adama mazallah bır araba carmıs olsaydı belkıde o adam suanda yasıyor olmazdı motorları trafıkte ınsandan saymadıgınız ıcın onları yardırgıyorsunuz her ınsan arabaya bınecek dıye bo muhabbet yok okadar dengesız bılıncısz araba suruculerı varkı trafıgı dahada fazla tehlıkeye atıyo bos muhabbet yapmaa her kımsen !!!!!!!!!!!!!!!

HADDİNİ BİL

17 Haziran 2016 Cuma 00:05

ARABALARI KALDIR BİZ MOTOSİKLETİLERİ KALDIRIRIZ

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR