18 Nisan 2024 Perşembe

MOTOSİKLET TUTKUNU ÖĞRETMENİN FECİ SONU

MOTOSİKLET TUTKUNU ÖĞRETMENİN FECİ SONU

Isparta

Edinilen bililere göre , – Balıkesir’in Edremit ilçesinde tırın çarptığı 32 Plakalı  motosiklet tutkunu öğretmen hayatını kaybetti E-87 karayolunda Burhaniye ilçesinden Edremit ilçesi istikametine giden Burhaniye Kemer Mesleki ve Teknik AnadoluLisesi Müdür Yardımcısı ve Edebiyat Öğretmeni Edib İslamoğlu (44) yönetimindeki 32 UC 068 plakalı motosiklete Bostancı köyü içinde plakası belirlenemeyen bir tır arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle düşen İslamoğlu tırın altında kalırken,motosiklet ise metrelerce sürüklendi. Öğretmen hayatını kaybederken, tır sürücüsü durmayarak olay yerinden kaçtı. Jandarma ve polis ekipleri kaçan tır sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.

Saraybosna doğumlu iki çocuk babası Edib İslamoğlu’nun vefatı eğitim camiasında ve Burhaniye ilçesinde üzüntüyle karşılandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ramazan Gürağaç

09 Şubat 2017 Perşembe 22:54

Rabbim gani gani rahmet eylesin hocam iyi sevecen merhametli dürüst bir insandi herkes cok severdi onu nur gölünde yatsın inşallah mekanı cennet olsun inşallah

fakir

09 Şubat 2017 Perşembe 20:59

tır şöförü sabaha karşı çanakkalede yakalandı.hoca boşnaktı.

Mehmet ALTAY

09 Şubat 2017 Perşembe 20:49

CENAZE YARIN CUMA GÜNÜ İKİNDİ NAMAZI SONRASI FATİH MAHALLESİ HACI BEKİR ÇIRAK CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR...

Mehmet ALTAY

09 Şubat 2017 Perşembe 20:47

=== İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN ===MEKANIN CENNET OLUR İNŞAALLAH GÜZEL İNSAN...ZAMANSIZ GİDİŞİNLE BİZLERİ ÜZDÜN...ALLAH ( C.C ) RAHMET EYLESİN...

Ucpl

09 Şubat 2017 Perşembe 20:17

Güzel kalpli canim hocam.bizde emeğin ödenmeyecek kadar çok.cocuklar diye bağırisin kulaklarımı cinlatiyor hala.Seni bu halde bırakıp gidenler utansın vicdansizlar.sen daima kalbimizdesin Allahım seni cennetiyle mukafatlandirsin Allah rahmet eylesin,nur içinde yat..:

salih

09 Şubat 2017 Perşembe 18:46

nalet olsun motosikleti araç yerine koymayanlara

Kapıdağı

09 Şubat 2017 Perşembe 16:40

Allah Rahmet Eylesin,mekanı cennet olsun Edip hoca Uluborlu ÇPL de görev yapmış değerli bir öğretmenimizdi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR