29 Mart 2024 Cuma

MOBİLYACILAR SİTESİ KURACAĞIZ

MOBİLYACILAR SİTESİ KURACAĞIZ

Isparta

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi’ni ziyaretinde Isparta’ya Ankara’daki gibi mobilyacılar sitesi kuracaklarının sözünü verdi.

İYİ Parti  Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı’yı ziyaret etti. Gül Küçük Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretlerinde de bulunan Gökmenoğlu, şöyle konuştu:

“Biz bugün çok sevdiğimiz abimiz Mehmet Boyacı abimizi ziyarete geldik. Kendisinin de çalışkanlığını biliyoruz. Sanayi esnafını ziyaret ettik. Herkes başkanımızdan memnun. Biz belediye başkanı olduğumuz günden itibaren Odalar, Barolar, Borsalar hepsi bizim başımızın tacıdır. Çünkü biz Isparta'yı beraber yöneteceğiz. Tek başımıza yönetmemiz mümkün değil. Onların dertleri bizim derdimiz, onlartın sıkıntıları bizim sıkıntımız olacak. Büyük bir mücadele verdiğini görüyoruz. İnşallah bu azim ve mücadelesini belediye başkanı olduğumuzda biz de takviye edeceğiz, biz de destekleyeceğiz.

İnşallah bu sitemizin yanına mobilyacılarımızında güzel bir sitesini yapmak isteriz. Aynı Ankara’daki mobilyacılar sitesi gibi güzel bir mobilyacılar sitesi imalathane koyarak burayı daha canlandırmak, yolunu daha güzelleştirmek istiyoruz.

Esnaf arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Her yerde olduğu gibi burada da olduğu gibi ekonomik kriz var. İnsanlar siftah etmemiş. Maddi durumlar çok kötü herkes iş bekliyor, aş bekliyor, evine götürecek ekmek bekliyor. İnşallah bu günler en kötü günlerimiz olsun, daha kötü günlerimiz olmasın. Tabi kooperatif başkanımızı da biz ziyatret ettik. Sağolsunlar çalışmlarını yapmaya gayret gösteriyorlar. Neyi varsa ortaya koyuyor. Kooperatif başkanı mücadele veriyor, ferdi olarak verdiği mücadeleden de esnaf arkadaşlar kooperatif başkanından memnun. Adaylar bir tanesi ‘neden Nevşehir’de 17 fabrika var ‘dedi ama bizde dedik ki: ‘Niye böyle söylüyorsun sen iktidar partisinin belediye başkan adayısın’ dedik. 17 fabrika neden Isparta’da yok diye bizim sana sormamız lazım. Antalya’nın duble yolu bile yapılmadı diye size sormamız lazım. Kara trenimiz niye buraya gelmedi diye size sormamız lazım. Bunları sorarlarken Gül 2 koopratifi yapılıyor. Projesi çıkmış. Gelsinler Gül 2 Kooperatifi’ne destek olsunlar. İktidar partisi olarak destek olsunlar. Gül 2 Kooperatifi ivedi olarak açılsın. Burası istihdam sahası.”

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Off offff

26 Ocak 2019 Cumartesi 01:06

Ya bi git abi allah aşkına şakamı yapıyorsun

özlemim var

25 Ocak 2019 Cuma 18:57

Batık bakkal müneccim şeyimi.... aldınız kahvaltıda.

ESNAF

25 Ocak 2019 Cuma 09:04

TESEKKÜR GERCEKTEN KONUŞMANIZ VE GERCEKLERI GÖRMENIZ BIZI MUTLI ETDI GURURLANDIRDI

sav lı batık bakkal

25 Ocak 2019 Cuma 01:10

bunun alacağı oy 10 bini bulmaz

ANKETCİ

24 Ocak 2019 Perşembe 23:34

AKP %32 İYİ%32 MHP %32 DİĞER %3 KAZANANI VÜRGÜLLE HALK BELİRLİCEK

Yahya

24 Ocak 2019 Perşembe 20:15

Hukuk mezunu bir Beyfendiden daha zekice projeler bekliyoruz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR