24 Nisan 2024 Çarşamba

MİNİK ELLER KREŞİNİN MEZUNİYET HEYECANI

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Minik Eller Kreşi 3 ve 5 yaş grubunun yıl sonu gösterisi ve mezuniyet töreni önceki gün Gökkuşağı eğlence merkezi Salonunda Kreş hocaları Gülsüm Akın ve Müge Akgün Tekin'in ev sahipliğinde büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.

Isparta

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Minik Eller Kreşi 3 ve 5  yaş grubunun yıl sonu gösterisi ve mezuniyet töreni önceki gün Gökkuşağı eğlence merkezi Salonunda Kreş hocaları Gülsüm Akın ve Müge Akgün Tekin'in  ev sahipliğinde  büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. 


Öğrenciler ile yakından ilgilenen Kreş Hocaları Gülsüm Akın ve Müge Akgün Tekin kısa bir açıklama yaptılar “Yoğun bir gün sonrası çocukların gözlerindeki heyecanı ve kalplerindeki o sıcacık sevgi görmek bizi çok mutlu etti. Çocuklarımız bizim her şeyimiz. Makamımız ne olursa olsun babaların, annelerin bütün emeli çocukları içindir. Bu emelin temelinde çocuklarını daha iyi ve daha güzel bir yaşam oluşturmak yatıyor.” diye konuştular.
Öğrencilerin en güzel şekilde eğitimlerini vermek için her zaman yanlarında olma mesajının verdiler. Anne babalar ve çok sayıda davetli katıldı. Çocuklar, İngilizce, müzik ve çeşitli danslarla izleyicilere duygusal ve coşkulu anlar yaşattılar. Kreş hocaları mezun olan 12 öğrencinin diplomalarını verdi.  


























 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR