01 Mayıs 2024 Çarşamba

İlginç kostümüyle ilgi odağı oldu

İlginç kostümüyle ilgi odağı oldu

Isparta

Özel Haber/Kübra Kevser KARATAŞ- Isparta’da ilginç kostümüyle sokak sanatı yapan organizatör Hüseyin Fevzi Marangoz, görenlerin ilgi odağı oldu.

Mimar Sinan Caddesi, Kaymakkapı Meydanı gibi kalabalık alanlarda kostümünü sergileyen Marangoz, dikkatleri üzerine çekti. Marangoz’u gören vatandaşlar fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

126 ülke gezdiğini ve 40 dil bildiğini söyleyen Hüseyin Fevzi Marangoz, sergilediği kostümün Türk, Şaman ve Osmanlı kültüründen esintiler taşıdığını belirtti. Marangoz açıklamasında; “Türkiye’de resmi olarak 40 dil bilen tek rehber benim. İnsan, hayvan sevgisi üzerine çalışmalar yaptım. Farklı kültüre sahip farklı insanlarla güzel bir sinerji oluşturmak için bir araya geliyorum. Bu kültürler arasında Osmanlı, Türk Şaman, kültürleri var. Sergilediğim kostümlerin çoğu bu kültürlere ait. Sonuçta etkinlik yapıyorum, caddelere renk katıyorum, açıkçası olay bu. Caddelerde gezerken fotoğraf çektirmek isteyen çok kişi oluyor. Özellikle gençlerin yoğun ilgisiyle karşılıyorum. 26 yıldır bu işi yapıyorum. Yurt dışından geldim. Almanya, Fransa gibi birçok ülke gezdim. Sonra Türkiye’ye geldim. Aslen Ispartalıyım ve bir süre burada olacağım. Sezon sezon gezip, burada organizasyon, animasyon dalı altında bir iş kurmak istiyorum. Burada büyük çapta organizasyon yapabilecek bilgi, kültür ve kapasiteye sahibim. Balon sanatı, ebru sanatı, origami, ışık sanatı, ateş şovları yapabiliyorum. Ayrıca kostüm tasarımına da ilgi duyuyorum” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yürekli

20 Nisan 2024 Cumartesi 00:04

Gördüğüm kadarıyla fal bahanesi ile kızlara sokulup safsatalarıyla onları kandırıyor,,birde erkeklerin fallarına baksana onlar insan değil mişşbirde ışık sanatı var o sopanın şarjı bitince görürüm seni sizden ricam bunun ****ünü kaldırmayalım:))))))

Has ıspartalı

19 Nisan 2024 Cuma 17:48

40 dil mi say len

Taci

19 Nisan 2024 Cuma 14:24

İlginç kostüm caddelere renk kattığı doğrudur

Dil Darbesi

19 Nisan 2024 Cuma 00:46

40 dil bilen benim diyen yalan söyler.Palavracıya inanmayın.Ben 41 dil biliyorum.

Esnaf

18 Nisan 2024 Perşembe 17:43

Dikkat edin sevimli falan değil ağzı çok bozuk iyi insan değil valilik izin vermemeli

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR