26 Nisan 2024 Cuma

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN GESİ BAĞLARI RESİTALİ

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN GESİ BAĞLARI RESİTALİ

Isparta

İlçe Milli Eğitim Müdürü Karaya, piyanoyu görünce hem çaldı hem söyledi.

Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Karakaya, Eğirdir Belediyesi'nin Klasik Müzik Festivali kapsamında açılan kurslarını ziyaret etti.

Müdür Karakaya, kurs eğitmeni Ayçin Yıldırım tarafından piyanoda Gesi Bağlarını çaldırıp şarkıyı kendisi söyledi. Eğitmenler ve kursiyerler İlçe Milli Eğitim Müdürü Karakaya'nın sesine hayran kalırken, piyano da çalan Karakaya, kursiyerler ve eğitmenlerden tam not aldı. 

Milli Eğitim Müdürü Karakaya, ziyarette "İlçede böyle bir kursun açılmasından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Müziğe karşı ayrı bir tutkum vardır. Hem söylemesini hem de piyano çalmasına merakım vardır." dedi.

Müzik eğitmenleri ile sohbet edip, kursiyerlerle bilgi alış verişinde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Karakaya, "Yaz aylarında çocukların kötü alışkanlıklardan uzak, güzel bir şekilde tatilini geçireceği hem öğrenip hem eğleneceği harika bir kurs açılmış. Festival kapsamında çocuklarımız müzi köğreniyor. Çeşitli enstrümanları çalmayı başarıyorlar. Muazzez ve Yaşar Şapçı İlkokulumuzda  gerçekleşen kurslarımıza okul idarecilerimizle birlikte ziyaret etmekten dolayı mutluyum." dedi.

Milli Eğitim Müdürü Karakaya'nın ziyaretinde Muazzez veYaşar Şapçı İlkokulu Müdürü Abdurrahim Demirbağ ve Müdür Yardımcısı Hatice Tunç da hazır bulundu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Tahsin

25 Temmuz 2017 Salı 14:25

Vay benim memleketimin haline bu şekilde eğitim mi yükselir vay ki vay

Spartalı

25 Temmuz 2017 Salı 11:33

Piyano çalan, müziği seven ilçe milli eğitim müdürü; şiir yazan sanatı seven il milli eğitim müdürümüz.Isparta uzun yıllardır böyle açık fikirli müdürler görmemiştir herhalde umarım değişmezler.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR