29 Mart 2024 Cuma

MİLLETVEKİLLERİ BİLGİÇ VE GÖKGÖZ BLT TÜRK TELEVİZYONUNU GEZDİ

MİLLETVEKİLLERİ BİLGİÇ VE GÖKGÖZ BLT TÜRK TELEVİZYONUNU GEZDİ

Isparta

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz Isparta’da Bolatlar A.Ş. tarafından önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlayacak olan BLT Türk Televizyonunu binasını ziyaret etti.

Milletvekillerini BLT Türk Sahibi olan Yaşar Bolat karşıladı. Bilgiç, televizyon stüdyosunu gezdi. Yaşar Bolat'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ve bu Televizyon kanalının Isparta'nın dünyaya açılan ikinci kapısı olacağını ifade etti. Hazırlanan kanalın ulusal tv kanalları kalitesinde olduğunu belirtti Ayrıca  böyle bir yatırımı Isparta'ya  kazandırdığı için Yaşar Bolat'ı tebrik ettiler. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Cumhur ittifakı'mı? trollerle iftira'mı?

05 Ocak 2019 Cumartesi 18:19

Dedesinden arazisi olduğu hayalini yazan trol! Sende o kadar büyük arazi olsa, burada 2 kuruşa çavur sıvama trollüğü yapmazsın! Zira " KİŞİ BAŞKASINA SÜRMEK İSTEDİĞİ ÇAMURA KENDİ BULANIR!!! " Sende kendi çamurunda boğuluyorsun, bu yalanında tutmadı sana boşuna troll ücreti falan vermesin efendilerin! Geçende parası olmıyan ispaş işçisi olarak her yere aynı yalanı yazıyordun 24 saat; nerden buluyon internet parasını? deyince okurlar o yalanında elinde patlamıştı! Ama senin işinde zor, yazıııık!

Houstonda bir kabakçı

05 Ocak 2019 Cumartesi 16:11

değerli hemşerilerim;ispartayı houston yapacağım diye 2 dönem önce vaadte bulunan başkan adayı,ispartayı houston yapamayınca;bende houstona taşındım.burada 3 nesil öncesi kök dededen kalma büyük arazilerim var.şimdiki houston belediye başkanı buraları imara açacağını ve bir miktar kızına bir miktar kendine bir miktar da kayınbiraderine olmak üzere bir kısım hizmet bedeli alması gerektiğini söylüyor.ben yıllardır türkiyeden uzak olduğum için sorunu çözemedim.Vekiller lütfen yardım

Bayram

05 Ocak 2019 Cumartesi 15:59

Ispartaya böyle bir k****ı hak ediyordu. 20 senelik teknolojiye sahip k****lardan sıkılmıştık

Mehmet

05 Ocak 2019 Cumartesi 11:19

Isparta'mıza hayırlı olsun olmasına da ne zaman yayına başlayacak bu k****. Deneme yayınları Ekimde başlayacak denildi yok, Kasım denildi yok, Aralık denildi yok, 2019 yılına girdik hala yayınlar başlamadı. Başlasın artık şu BLT Türk'ün yayınları....

Kerim

05 Ocak 2019 Cumartesi 09:48

Şükrüyü almamışlar buraya

vatandaş

05 Ocak 2019 Cumartesi 00:46

bu nasıl bir k**** ismi. hiç mi vizyon yok, marka tescili için yönlendiren ajans yok memlekette. yine de yolunuz açık olsun, memleketimize hayırlı olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR