26 Nisan 2024 Cuma

MİLLETVEKİLİ YÜCE’DEN FLAŞ AÇIKLAMALAR

MİLLETVEKİLİ YÜCE’DEN FLAŞ AÇIKLAMALAR

Isparta

Hain darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle AK Parti Isparta Milletvekili Sait Yüce Kanal 32 Haber’e önemli açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz’un unutulmayacağını ve unutturulmayacağını dile getiren Milletvekili Yüce, ana muhalefet partisi CHP’ye de yüklendi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Nur talebesi

16 Temmuz 2017 Pazar 22:48

Biz Isparta için millet vekili istiyoruz Said Nursi için değil Said Nursi zamanında Abdülhamit e etmediği kalmayan bir kişi bunlar hep bozuk zihniyetler milletimizi kandırıyorlar lütfen artık Alp şu mantıksız isimlere destek vermesin bunlar bi oyuda yok sadece çok gürültü yapıyorlar

Kerim F.

15 Temmuz 2017 Cumartesi 19:48

A ve B beraber yedi içtiler doymadılar sonra sofradakileri bölüşemediler sonra suçlu C oldu bilin bakalım a, b, c yi

Barış

15 Temmuz 2017 Cumartesi 13:44

Isparta yı çam ile çıra ile dolaşıp kim varsa ve bu adam kimdir diye sorsanız; kaç kişi tanır acaba?Tanıyanlara da sorsanız bu adamın Isparta ya yaptığı nedir diye...El cevap:Laftan başka bir şeyini duymadık derler her halde.

ŞEHİR HASTANESİ BERBAT

15 Temmuz 2017 Cumartesi 11:18

Sayın vekiller.hastaneden takır takır adam çıkarılıyor.daha yeni güvenlikçi çıkardılar.hastanede çalışanlar merak ediyor.neden bu işçi çıkarmaların önüne geçilmiyor.siz millet vekilleri olarak iktidar partisi olarak neden birşeyler yapmıyorsunuz.bu işten çıkarılanlara bir kılıf uyduruluyor.işten çıkarılıyor.bu yapılan zulume ortak olanlar utansın.yakında seçim var.bütün esnaflar madur oldu.bizde ona göre oyumuzu kullanacagız.

F Karademirci

15 Temmuz 2017 Cumartesi 10:04

lütfen bir daha ithal milletvekili seçmeyelim Isparta'nın bağrından çıkan ve buranın derdini bilen milletvekili istiyoruz

ümit

16 Temmuz 2017 Pazar 10:36

Ispartanın bağrından çıkanlar çok bi mataf ya

GECINIZ BUNLARI!

14 Temmuz 2017 Cuma 23:49

KIMSE O PARTIYE BU PARTIYE YÜKLENIP ÜLKEYI GERMESINE GEREK YOK; HERKES KENDISI ICIN BU FETÖNÜN KANSER HÜCRESI OLARAK HER YANIMIZI SARARKEN BIZLER NE YAPTIK NIYE TESHISDE VE TEDAVIDE GEC KALDIK DIYE KENDINI HESABA CEKMELI SAYIN VEKIL. ZIRA BÜTÜN PARTILER SONUCTA MILLETI TEMSIL EDIYOR; PARTILERIN BIRBIRIYLE KAVGA ETMESI MILLETI GERIP BÖLÜYOR ; BUNDANDA TEK KARLI CIKAN TÜRKIYE DÜSMANLARI VE FETÖ !!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR