29 Mart 2024 Cuma

MİLLETVEKİLİ YÜCE: ONLARI YETİŞTİRENLERİN HUZURUNDA SAYGIYLA EĞİLİYORUM

MİLLETVEKİLİ YÜCE: ONLARI YETİŞTİRENLERİN HUZURUNDA SAYGIYLA EĞİLİYORUM

Siyaset

AK PARTİ Isparta milletvekili Said Yüce: "KAİNATTA EN YÜKSEK MAKAM KUR'ANINDIR"

İl Müftülüğüne bağlı Hayırlar Yatılı Kız Kur’an Kursundan mezun olan 32 Hafıza; düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Törene AK Parti Milletvekili Said Yüce’de katıldı.

Önceki akşam saat 20.00’de başlayan Törene; Ak Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, İl Müftü Yardımcısı ve Müftü Vekili Mevlüt Şahiner, İşadamı Hasan Köse, Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçil ve yönetim kurulu üyeleri, İmam – Hatip Ortaokul ve Lise Müdürleri, Hayırlar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Yılmaz, Hayırlar Derneği Başkanı Zeki Akçil, Din Görevlileri, Kur’an Kursu Müdür ve Öğreticileri ile çok sayıda bayan davetli katıldı. Saat 22.00’ye kadar süren törende hafız olma başarısı gösteren 32 Hayırlar Yatılı Kız Kuran Kursu öğrencisine sertifikaları verildi.

MİLLETVEKİLİ YÜCE: HAFIZLARIMIZI VE ONLARI YETİŞTİRENLERİ TEBRİK EDİYORUM.

AK Parti Isparta Milletvekili Said Yüce tören de yaptığı konuşmada Hayırlar Kuran Kursu yöneticilerini tebrik ederek “Burada çok önemli bir törende sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yaptığınız vazife İslam açısından son derece önemli. Kainatta en yüksek makam Kur'anındır. Kur'ana hizmet edecek nesiller yetiştiren vakıf yöneticilerimizi anne babalarını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Taç giyecek olan hafızlarımızın huzurunda saygıyla eğiliyorum." diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Maşallah

18 Ağustos 2017 Cuma 19:04

Maşallah. Yalnız dikkatimi çekti. Baya akçıl varmış. Ne dersiniz. Bir akçıl vekilimizmi olacak:) yakışır

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR