28 Mart 2024 Perşembe

MİLLETVEKİLİ SÜREYYA SADİ BİLGİÇ'TEN REGAİP KANDİLİ MESAJI

MİLLETVEKİLİ SÜREYYA SADİ BİLGİÇ'TEN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Isparta

Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç,Üç Aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla mesajı yayınladı.

Bilgiç mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Maneviyat ve huzur dolu mübarek günlerin başlangıcı olan, içerisinde kandillerimizin ve Ramazan ayının olduğu mübarek üç ayları idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Üç aylar; Recep, Şaban ve Ramazan aylarını içerisine alan,dini duygularımızın yoğunluk kazandığı; merhamet, yardımlaşma ve dayanışma hislerimizin en üst noktaya ulaştığı zamanlardır.

Müslümanlar için tövbe etmenin ve manevi arınmanın müjdecisi olan Regaib Kandilinde kendimizi sorgulamaya ihtiyacımız daha da artmaktadır.Hayatımıza nice güzellikler katan gecelerden birisi olan Regaip kandili sözlü kanlamında da olduğu gibi ihsan ve ikram gecesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle Isparta halkımız   ile yurt içi ve yurt dışında bulunan hemşerilerimizin ve tüm İslam Alemi’nin üç aylarını ve Regaip Kandilini şahsım ve partim adına tebrik ediyorum."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Üç aylar duası

30 Mart 2017 Perşembe 06:02

Allahım, darbeyi planlayanları, göz yumup darbeye zemin hazırlayanları, fırsat bu fırsat deyip masum insanlara kumpas kuranları, vatanımızı satmayı, bölmeyi düşünenleri de da kahreyle.

Dualar....

29 Mart 2017 Çarşamba 19:41

Rabbim bu ayda sucsuzlari inim inim inletenleri ve olaylari bildigi halde 3 maymunu oynayanlari ve bir koca insan topluluguna iftira atanlari Ya Kahhar ismiyle kahretsin. Darbeyi yapip yaptıranların da belalarini tez zamanda versin ins.

Deli Kadir

29 Mart 2017 Çarşamba 16:39

Amin demekle birlikte, darbenin gerçek sahiplerinin saltanatları üç ayların yüzü suyu hürmetine başlarına yıkılır inşallah

KALPLERE YUMUŞAKLIK

29 Mart 2017 Çarşamba 16:30

KALPLERE YUMUŞAKLIK İNŞALLAH- SAYIN VEKLİM- AYNI VE TEK KRİTERDEN İHRAÇ VAR- GÖREVE İADE VAR- AÇIĞA BİLE ALINMAYAN VAR BEN İSİM YAZARIM YAZARIMDA- ARKADAŞLARI KIZIYO- RESMİ MAKAMLARDA VAR- VALİLİĞE DİLEJKÇE VERDİK SAYGILAR- ADALET

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR