29 Mart 2024 Cuma

MİLLETVEKİLİ SÜREYYA SADİ BİLGİÇ’İN ADAY ADAYI OLMASININ ÖNÜ AÇILDI

MİLLETVEKİLİ SÜREYYA SADİ BİLGİÇ’İN ADAY ADAYI OLMASININ ÖNÜ AÇILDI

Isparta

AK Parti’de 3 dönem kuralı kalktı. Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in milletvekili aday  adayı olabilmesi için hiçbir engel kalmadı.

AK Parti’de üst üste 3 dönem kuralı kalktı. Milletvekili Bilgiç’in 24 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adayı olabilmesi için hiçbir engeli kalmadı. AK Parti MKYK tarafından 3 dönem kuralı esnetildi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Halil İbrahim ÖZ

30 Nisan 2018 Pazartesi 16:09

Milletvekili asalet ister hiç çizgisini bozmadan başka bir partiye geçmez bazıları gibi MHP’den olup iyi partiye geçmez. Yörüklüğün şanını ayak altına alıp bir de ben yörüğüm diye gezmez. Milletvekili olmasını değil Cumhurbaşkanı yardımcısı olmasını Isparta ve Öğrenci Meclis Başkanı olarak biz istiyoruz.

Duyarlı Vatandaş

26 Nisan 2018 Perşembe 09:31

Keşke açılmasaydı. Kaybeden yine Isparta oldu. Bunca yıldır Isparta vekiliydi, Bütçe komisyonu başkanıydı, yani kasanın başındaydı ama Ispartaya ne faydası oldu. Kaç km duble yol yapıldı? Eğirdir yolu devamlı tadilatta, her tadilatta kaç kişi kazada öldü. Antalya yolu keza aynı şekilde. Birkaç güne haberler çıkar dereboğazına duble yol müjdesi diye...Migros alt geçidi yönü yanlış, sanki ıspartaya ceza verilmek için yapıldı bu yönde. Bilgiç ancak müdürleri, şefleri seçsin,değiştirsin.

YALNIZ KURT

26 Nisan 2018 Perşembe 00:43

ISPARTANIN MEDAHI YATIRMCISI HELAL OLSUN SENİ YENİDEN GÖRMEK ISPARTAMIZ İÇİN BİR KAZANÇTIR.

Spartakus Gulovic

25 Nisan 2018 Çarşamba 19:54

Adam kıtlığı mı var memlekette? Yoksa birileri süper deha mı ki her dönem önümüze aday diye çıkıyor? Madem uygulamaycaktınız neden 3 dönem kuralı koydunuz? İşininize ne gelmedi de esnettiniz bu kuralı? Oysa ki bu kural bir çok açıdan daha iyiydi? Türkiye'de feodal kafa değişmeyecek galiba...

Kaan

25 Nisan 2018 Çarşamba 16:33

Koltuğa yapıştın artık bi bırak şu koltuğu da git metal yorgunu inşallah genel merkezden el atarlarda şöyle iş yapan genç dinamik vekiller görürürüz

nmk

25 Nisan 2018 Çarşamba 15:52

ben vekilliğine karşıyım. bakan olarak görmek istiyoruz.

deha32

25 Nisan 2018 Çarşamba 15:05

Isparta'da metalin yorgunluğu falan kalmadı, artık çürümeye başladı. Yenilik, yeniler olmadığı için Akp'nin işi çok zor. Bu zatlar işini yüzdürür fakat genel olarak düşündüğümüzde büyük kayıp var.

Gondurleli Osman Hoca

25 Nisan 2018 Çarşamba 12:48

Recep Özelin beyefendiligi mutevaziligi ve durustlugu yeter. Kaypak degil, sahtekar hiç degil, bizden biri gibi, adam gibi Adam. Bilgic "tamam" diyor is ya****am deyip kandiriyor eski siyasetciler gibi davraniyor. Bize Isparta icin calisacak Recep Özel gibi özel biri lazim.

aşağı -yukarı dinek

25 Nisan 2018 Çarşamba 11:29

avukatlar olmasın da kim olursa olsun kesinlikle vermem çünkü avukatlar ........... oluyor anlayan anladı hele zabun

kürşat yılmaz

25 Nisan 2018 Çarşamba 10:13

Nafile... akp Isparta'da çok zor durumda. vekilleri ve belediyeyi şu anki şartlarda mhp, iyi parti ve zayıfta olsa sp arasında taksim ederler. çok fırsatları teptin akp

vatandaş

25 Nisan 2018 Çarşamba 08:29

koca reisi tekrar ak partide görmek isteriz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR