20 Nisan 2024 Cumartesi

MİLLETVEKİLİ ÖZEL YALVAÇ'TA

AK Parti Milletvekili Recep Özel, 7 Haziran seçimleri öncesinde Yalvaç ilçesini ziyaret etti.

Isparta

7 Haziran seçimlerine doğru siyaset hızlandı. AK Parti'de 2 dönem milletvekilliği yapan ve 3'ncü dönem için AK Parti'den 2. sıra milletvekili adayı olan ve şuan mevcut Milletvekili olan Recep Özel, Isparta'nın en önemli ilçelerinden Yalvaç'ı ziyaret ederek destek istedi. Milletvekili Özel ile birlikte 4. Sıra Adayı Ayşe Usta vatandaşlarla buluştu. Esnaf ziyaretleri yapan Milletvekili Adayları, 7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaparak, Yeni Türkiye yolunda Yalvaç'ın AK Parti'ye tam destek vereceklerini söyledi. 

Ak Parti'nin 4. sıra adayı Ayşe Usta'nın Yalvaçlı olması sebebiyle kendi memleketinde çok büyük bir mutluluk ve heyecan oluştu. AK Partili milletvekili adayları vatandaşın sorunlarını dinledi. Yalvaç ve köylerini de ziyaret eden milletvekilleri hizmetleri anlattı. 

Milletvekili Recep Özel burada yaptığı konuşmasında ise; "AK Parti 3 dönemdir bu ülkenin kaderini belirleyen ve yeni Türkiye yolunda büyük adım atan güçlü bir partidir. Milletimizin kurduğu parti yıllardır iktidarda ve halkın emrindedir. 7 Haziran seçimleri milletimiz açısından önemli bir dönüm noktası olacaktır. Çünkü artık Yeni Türkiye daha güçlü olacaktır. Bu bakımdan yeni Türkiye yolunda AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Isparta'da siz vatandaşlarımızla buluşacaktır. 12 Mayıs Salı günü Tüm vatandaşlarımızı Hükümet Meydanı'na bekliyoruz. Artık daha güçlenmek ve daha kararlı olmak durumundayız dedi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

adalet istiyor ısparta

12 Mayıs 2015 Salı 12:42

ben yalvaç ta zoraki akp ye oy vereceğim üzülüyor ama her iki vekile de oy vermekten utanıyorum Isparta nın her tarafı ikilik oldu bunlar yüzünden bence ak parti intihar etti ıspartada artık Isparta akp yi uyarması lazım kanısındayım

tarafsız insan

12 Mayıs 2015 Salı 10:34

ikiside tam halk insanı tertemiz yüzleriyle maaşallah köy kent toz toprak demeden koşturuyorlar, Allah yolunuzu açık etsin, siz adaylar içinde vekilliği en çok hakeden kişilersiniz.

Vedat İnce

09 Mayıs 2015 Cumartesi 16:34

İnşallah sizin gibi dava insanlarını tekrar göndereceğiz meclise

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR