28 Mart 2024 Perşembe

MİLLETVEKİLİ ÖZEL ÜRETİCİ İLE BULUŞTU

MİLLETVEKİLİ ÖZEL ÜRETİCİ İLE BULUŞTU

Siyaset

AK Parti Milletvekili Recep Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatile girmesinin ardından Isparta'ya geldi. Milletvekili Özel, ilk olarak Deregümü Köyü'nü ziyaret ederek üreticilerle bir araya geldi.

AK Parti Milletvekili Özel, Deregümü Köyü'nde yetişen karanfil seralarını gezdi. Üreticiler ile buluşan Milletvekili Özel, ihracat hakkında bilgi aldı. Özel karanfilde pazarlamasında yaşanan sıkıntılar ileilgili çalışma yapacağını söyledi. Milletvekili Özel daha sonra yine Deregümü Köyü'nde üretilen domates tarlalarını gezdi. Çiftçilerle görüşen Özel,sıkıntılarını ve dertlerini dinledi. Çiftçilerin sorunlarını dinleyen Özel, birtelefon görüşmesi yaparak bir takım fikir alışverişinde bulundu.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ak partili 32

19 Eylül 2014 Cuma 09:22

Sizde bu yetenek yok.Mesela gul sektorunun hangi sorunlari için mecliste önerge verdin veya komisyon oluşturdun.Ben söyleyeyim:hiç biri.Ya da kokunun hammaddesi gül yağı için Fransaya gidip hangi çalışmalarda bulundun.Hadi onu geçtikte,hangi iş adamlarini getirip gul sektorund teşvik ettirdin.Ben soyleyeyim:Hiç biri.Sonuç olarak nasıl şans eseri vekil olduğun belli.Ispartama çok yazık oluyor değerli hemşerilerim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR