28 Mart 2024 Perşembe

MİLLETVEKİLİ ÖZEL BELEDİYEYE YÜKLENDİ

AK Parti Milletvekili Recep Özel, Karayolları tarafından peyzaj düzenlemesine başlanılan İstanbul Caddesi yolunda çalışan işçilerle buluştu.

Isparta

Karayolları ekipleri tarafından başlatılan Çevre yolunda orta refüjü peyzaj düzenlenmesinde çalışan işçileri ziyaret eden Özel, sorunları tek tek dinleyerek not aldı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Özel, belediyelerde bizim gibi bu konuları önemsese daha güzel bir Isparta olacak dedi.


Milletvekili Özel konuşmasında ise; "Süleyman Demirel Üniversitesinden Sav Kavşağına kadar 17 kilometrelik yolun sıcak asfalt kaplama işi bitmiştir. Orta refüjünde peyzaj çalışmaları yapılması gerekiyordu.Belediyeye uzun zamandan bu yana söyledik. Karayolları ile birlikte yapın diye.Ama belediyemiz bunu gündemine almadı yada işleri çoktu. Isparta'nın girişini ve çıkışını güzelleştirelim diyorduk. Bunu gündemine almadılar. Karayollarımız ile buluşarak hızlı bir şekilde peyzaj çalışmasını tamamlayıp hizmete açmaya çalışıyoruz. Bizim kadarda bu işleri başka belediyelerde önemsese daha güzel olacak"













YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

bu işin çok su götürür yanı var

26 Mayıs 2015 Salı 23:29

bu yol çok su ****ürdü. akp yi de ****ürecek.

hacer

26 Mayıs 2015 Salı 18:56

laf olsun diye yorum yapma sen daha ıspartanın kac milletveili cıkacağını bilmiyorsun 6 tane millet vekili saymıısn önce öğren ne yazdığını sonra yorum yap istersen

Gülkentli

26 Mayıs 2015 Salı 09:35

17 km'lik yolu kaç senede bitirdiğinizi söylerseniz mutlu oluruz. Ayrıca şartnameye bakmak lazım şartnameye. Su hattı döşenmedi elektrin hatları hala yukarda.

ERİYOR

26 Mayıs 2015 Salı 08:52

MHP VE MHP Lİ ISPARTA BELEDİYESİ ISPARTA DA ARTIK BUZ GBİ ERİYOR.MHP İLGİ MV.ADAYLARIN DAN OLSA GEREK BAYAĞI KIRGIN KÜSKÜN İNSAN ÇOK VAR..DÜN AKŞAM BİM BİR EVLERDE MHP NİN MİTİNGİ VARDI GELEN KONVOY ARABALARI SAYISI 30 U GEÇMEDİ.. YAA BİR DÜĞÜN OLUYORDA EN AZINDAN 50-60 ARABA OLUYOR. EĞER SEN SEÇİME 10 GÜN KALA 200 ARABA TOPLAYIP AKŞAM MİTİNGLERİNE GİDEMİYORSAN ORTAYA ÇIKAN DURUMU GÖSTERİR.SEÇİME ISPARTA DA GÜNLER KALA DURUM AK PARTİ 3 MV. CHP 3 MV ÇIKARIR GÖZÜKÜYOR.MHP NİN ŞANSI YOK GÖZÜKÜYOR..

evet

26 Mayıs 2015 Salı 13:04

mhp belediye olarak ne bilsinki yapsın akp bir gelseydi harika olurdu allah ın izni ile

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR