19 Nisan 2024 Cuma

MİLLETVEKİLİ ÖZEL'DEN KÖPRÜ SÖZÜ

MİLLETVEKİLİ ÖZEL'DEN KÖPRÜ SÖZÜ

Isparta

Aksu İlçesi'ni ziyaret eden AK Parti Milletvekili RecepÖzel, köylerde atıl vaziyette bulunan 2 köprü için tadilat sözü verdi.

Aksu ilçesinde yapılacak olan çalışmalar ile ilgilimuhtarlarla birlikte köyleri gezen Milletvekili Özel, halkın köprü sorunu içinsöz verdi. 







YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

akp seksen sene önce yapmıştı?

19 Mayıs 2015 Salı 11:32

Davutoğlu derki (Menderes asıldığında MHP neredeydi?). Menderesin asıldığında MHP varmıydı? Şakacıktan Başbakan Davutoğlu sanki '^Nisan da Başbakan koltuğunda unutulan küçük çocuk mu?

barbaros32

18 Mayıs 2015 Pazartesi 17:16

ısparatanın Aksu-Sütçüler bölgesinin köylerini bir gezseniz doğallığına hayran unutulmuşluğunu da şaşıracaksınız hani herhere hizmet gitti ya buda ıspartayı nekadar ihmal edildiğinin bir göstergesi bu gezilen köyde sanırım ısparta Aksu karacahisar köyü olması gerek yani AYSU suyunun çıktığı köy

YERSEN

17 Mayıs 2015 Pazar 21:59

HER ZAMAN Kİ GÖZ BOYAMA POLİTİKASI 15 BIN TL MAAŞ VATANDAŞIN VEKİLİNE VATANDAŞA 750 TL.HER ŞEY YASAK PARASI GÜÇÜ OLMAYANA, PARASI GÜÇÜ OLAN VEKİL OĞLU POLİS KARAKOLUNU İŞTİMAYA ALIR.

vatandas

17 Mayıs 2015 Pazar 02:21

SAYIN VEKIL ACABA BASKA GELISMEMIS 3. DÜNYA ÜLKESI BIR KÖYEMI GITTINIZ YANLISLIKLA ! BU KÖPRÜ NEREDE 2 DÖNEMDIR VEKILLIGINI YAPTIGINIZ ISPARTADA OLAMAZ DEGILMI! SIZ BÖYLE BIR DURUM OLSA COKTAN HALLETMISTINIZ HALNBUKI!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR