19 Nisan 2024 Cuma

MİLLETVEKİLİ ÖZEL'DEN İNCE MESAJ!

1 Kasım erken seçimlerinde listede yer almayan mevcut AK Parti Milletvekili Recep Özel, bugün Kurban Bayramı dolayısıyla partinin il başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen bayramlaşmaya programına katıldı.

Isparta

Konuşmasında milletvekili adaylığında listede yer almamasından sonra bir çok anlamlı mesaj ve destek aldığını dile getiren Milletvekili Özel bu mesajların içinde kendisini çok duygulandıran mesajı anlattı. Milletvekili Özel, partide aktif olarak siyaset yapan Merkez ilçe Başkanlığı'nda görevli Fatime Kara'dan gelen mesajı okudu.

Fatime Kara'nın kendisine attığı mesajı aynen okuyan Özel;"Yıllar önceydi bu ülkede başörtüsü diye bir zulüm vardı. Bir çok insan unuttu o günleri ama bizim unutmaya hiç niyetimiz yok. Kimsecikler yoktu yanımızda.Bir tek genç bir avukat davalarımızı ücretsiz üstlenmiş Adı Recep Özel'miş dediler. Hukukumuz Milletvekilliği ile başlamadı. Milletvekilliği bitince bitmez İnşallah" diyerek salonu mesajı okudu.

Milletvekili Özel, mesajı okuduktan sonra ise Yunus Emre'nin bir sözü ile konuşmasına şöyle tamamladı. Özel; "Edebimiz el vermez edebsizlik edene, Susmak en güzel cevap edebi elden gidene" diyerek;"Bu partinin her zaman neferiyim. Daha öncede listeye yazılmamıştım. Ölene kadar da bu partinin hizmetkarı olarak kalacağım" diye konuştu. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

anlarsa

28 Eylül 2015 Pazartesi 00:08

herkesin yaptığı haksızlıklar bir gün mutlaka kendisine döner anlayana tabiki insanların inancı yüreğinde olur dış görüntüde olmaz

mustafa aldındağ

26 Eylül 2015 Cumartesi 12:18

merak ettim bu başörtü sorunu falan diyenlerin çocukları abd kanada da okumuş müslüman ülkede okuyan birini görmedik

Ali

26 Eylül 2015 Cumartesi 00:50

İşte bu duygu ve düşünceler olduğu için Ak Parti 13 yıldır iktidar.1 Kasım da inşallah tekrar iktidar olacak

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR