26 Nisan 2024 Cuma

MİLLETVEKİLİ ÖZEL'DEN BİRLİKTELİK MESAJI!

AK Parti Milletvekili Recep Özel, Kurban Bayramı mesajı yayınladı. 7 Haziran seçimlerinde Milletvekili olan ancak 1 Kasım'da yapılacak olan erken seçimde listede yer alamayan Özel, birliktelik mesajı verdi.

Isparta

Özel açıklamasında ise; "Kurucu İl Başkanı olmaktan onur duyduğum ,22.,24. ve 25. Dönemde Milletvekili olarak görev yaptığım AK Partime ve Ispartalı hemşehrilerime en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. 26.Dönem Milletvekili adayı Arkadaşlarımı tebrik ediyor başarılar diliyorum. 1 Kasım secimlerinde partimizin yine tek başına iktidarı için tüm gayretimle çalışacağım. Bütün Ispartalı hemşehrilerime tekrar teşekkür ediyor bu vesile ile yaklaşan Kurban Bayramlarını da tebrik ediyor , saygılar sunuyorum.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yerli ve de milli değilmiş demekki

22 Eylül 2015 Salı 17:17

Doğuyu peşkeş çeken AKP hükümeti Yolları yapan AKP değilmi? AKP nin yaptığı yolda neden PKK Kimlik kntrolü yapıyor? 7 Hazirandan sonra Neden Pkk Terör başlattı? NedenTayip 400 Millet vekili verseydiniz bunlar olmazdı dedi? AKPnin istediğide bu zaten insanlar Birbirini yesin iç savaş çıksın Darbeyi ben Yaparım! Kime darbe yapacak? Kendinemi? Başkanlık sistemi gelecek istedikleride bu zaten Türkiyeyi Anonim şirketine çevirmek istiyor Genel Müd. olarakta Kimleri atamak istiyor? Uyan Türkiye.!

Naci TATOĞLU

23 Eylül 2015 Çarşamba 10:45

C.Başkanımız ağzından çıkanı kulağı duyan bir yapıya sahiptir. Onun ne demek istediğini anlayan anladı. İşine gelmiyorsa reyini vermez başkasının reyinede karışmaya hakkın yok. RTE DÜNYA LİDERİ.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR