19 Nisan 2024 Cuma

MİLLETVEKİLİ ÖZEL'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

MİLLETVEKİLİ ÖZEL'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Isparta

9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'in solunum yolu enfeksiyonu ve kalp yetmezliği nedeniyle Ankara'da hayatını kaybetmesinin ardından AK Parti Milletvekili Recep Özel başsağlığı mesajı yayınladı.

Milletvekili Özel: Hemşerimiz ve değerli büyüğümüz Türkiye Cumhuriyeti’nin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Türk siyasi tarihinde derin izler bırakan, ülkemizin kalkınmasürecinde katkıları bulunan Süleyman Demirel, devlet ve siyaset adamı olaraksiyasi tarihimizin önemli isimleri arasında yer almaktadır. Süleyman Demirel,üstlendiği görevler, gerçekleştirdiği hizmetler ve siyasetteki rolü ile azizmilletimiz tarafından gelecekte de yad edilecektir. Türkiye'nin 9.Cumhurbaşkanı Sayın Demirel’e rahmet diliyor; ailesine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı temenni ediyorum.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

demirel bir markadır

18 Haziran 2015 Perşembe 00:04

Isparta Halı ve Gül ile anılır. Demokrasi kuşağında da demirel ile ünlüdür. Yarın bu değerlerin kıymeti iyice anlaşılacaktır. Türk Cumhuriyetlerine ayrı bir önem vermiş ve Sayın Alpaslan TÜRKEŞ beyefendi ile beraber hepsini gezmiştir. Kıbrıs konusunda da Sayın Bülent Ecevit ve Necmettin Erbakan ile uygun politikalar geliştirmiş, Bulgaristan Yunanistan ve Suriye ile hudud konusunda kararlı tutarlı olmuşlardır. Ekonomi bakımından Barajlar ve GAP projelerinden başka Köprüler Kralı ünvanını almıştır

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR