29 Mart 2024 Cuma

MİLLETVEKİLİ CEYHAN BAYRAMI ÇOCUKLARLA KARŞILADI

MİLLETVEKİLİ CEYHAN BAYRAMI ÇOCUKLARLA KARŞILADI

Isparta

CHP Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan, Ramazan Bayramı dolayısıyla aile kabristanlığına giderek ziyarette bulundu. Aile büyüklerinin mezarına su döken Ceyhan dua etti. Daha sonra ise Eğirdir ilçesinde bayramın gelişini çocuklarla karşıladı.

Ceyhan mezarlık ziyaretinde; "Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (sav) "Kabirlere gidin, çünkü onlar size ahireti hatırlatır." buyurmuştur. Anlamlı bayram geleneğimizi yerine getirdim ve her bayram arifesinde olduğu gibi aile kabristanımızı ziyaret ettim. Ölümlü dünyada iyilikler güzellikler, hoş bir sada bırakmak için zaman zaman mezarlıklara gidip, hayata oradan bakmak, hayatın koşuşturmasından uzaklaşıp ahireti hatırlamak gerekiyor. Bayramı bayram gibi yaşamak, arife gününde göçmüşlerimizin ruhuna bir fatiha okumakla mümkün; rabbim dualarımızı kabul, mekanlarını cennet eylesin" dedi.

BAYRAMI ÇOCUKLARLA KUTLADI

Eğirdir ilçesinde bayramı çocuklarla karşılayan Ceyhan; "Bayram tadında bir bayramı ancak çocukluk günlerimizi hatırlayarak yaşayabiliriz. Çocukların coşkusu ve mutluluğu, insana yaşama, daha güzel bir yaşamı paylaşma ve herkesin daha iyi yaşaması için çalışma şevki veriyor. Mezarlık ziyaretlerinin ardından İsa Önder Dinçtürk kardeşimle birlikte kendimizi bayram yerinde, çocukların arasında, hayatın içinde bulduk ve yarınlarımızın, geleceğimizin mutluluğu için daha sıkı çalışma kararlılığımızı pekiştirdik. Hayat, yüzü gülen mutlu aydınlık çocuklarla güzel; bu çocukların gözünün içinin sürekli gülmesi için her dakika çalışmaya değer" dedi.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

istanbul

15 Haziran 2018 Cuma 15:54

Yolun açık olsun Ceyhan, sonuna kadar destekliyoruz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR