25 Nisan 2024 Perşembe

MİLLETVEKİLİ CESUR BAŞDEĞİRMEN’İ ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ CESUR BAŞDEĞİRMEN’İ ZİYARET ETTİ

Isparta

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, İl Genel Meclisi Üyesi Sinan Aydın ile AK Parti ve İYİ Parti meclis üyeleri de katıldı.

Şükrü Başdeğirmen’e Belediye Başkanlığı görevinde başarı dileklerini ileten İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, “Tebrik ediyoruz, başarılar diliyoruz. Isparta’nın şehrül emini olarak oturduğunuz bu makamda hayırlı işlere imza atmanızı diliyoruz. Hep beraber Isparta’mıza çok güzel işler yapmanız için bizlerde bu işin içerisinde oluruz. Isparta beklediği, özlediği, hak ettiği hizmet göreceği günlere kavuşur, temennimiz budur. Allah yardımcınız olsun. Isparta’nın üzerine taş üzerine taş konacaksa biz onun içerisindeyiz. Burada bulunan meclis üyesi arkadaşlarımızda bizimle aynı fikirdedirler. Yaptığınız doğru işlerde sizlerle birlikte yürüyeceklerine yürekten inanıyorum. Size çıktığınız yolda başarılar diliyorum. Isparta’mızın bekleyen trafik başta olmak üzere sorunlarına bir an önce çözüm bulmak için çalışmalara başlayacağınızı biliyorum, başarılar diliyorum” dedi.

Çalışmalarda birlik beraberlik mesajları veren Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’de, “Memleketimize yapılacak her türlü işte birlik ve beraberliğin olması gerektiğini sizlerde bizlerde söyleyerek bugünlere geldik. Meclis üyesi arkadaşlarımızla uyum içerisinde bir meclis süreci geçiriyoruz. Doğru olan yerde hep birlikte olmak zorundayız. Amacımız bir. Amacımız Isparta’ya hizmet. Şehrimizi diğer illere örnek bir şehir haline getirebilmek için hepimiz beraber çalışmak zorundayız. Tüm meclis üyelerimizle tek çatı altında tek amaçla bulunuyoruz bu da hizmet. Isparta’nın kronik hale gelmiş sorunları var. Sorunları bugüne kadar tespit ederek geldik. Amacımız hızlı şekilde, koşarak bugüne kadar eksik gördüklerimizi kısa sürede yapmak. İstişare halinde şehrimize hizmet etmek istiyoruz. Allah hepimize muvaffakiyet versin. Birlik beraberlik içerisinde fikirlerimizi birleştirerek, ufkumuzu çok daha fazla açarak bu şehrimizi nerede olması gerekiyorsa oraya taşımak. Vermiş olduğunuz destek ve ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Mutluluğumuz, beraberliğimiz daim olsun, şehrimizin hizmetinde sonuna kadar birlik beraberlik içerisinde olalım temennisinde bulunuyorum” şeklinde konuştu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Süleyman demir

13 Mayıs 2019 Pazartesi 14:13

SAYIN VEKİL SEN ZİYARET EDECEĞİNE GİT ÖNCE KENDİ TEŞKİLATINI BİRBİRİNE KATTIN, KİMSE YOK YANINDA İL BAŞKANI VE İLÇE BAŞKANI EŞİN HARİÇ BÖYLE ZİYARETLERE TEŞKİLATINLA GİTMEN LAZIM GİDEMEZSİN ÇÜNKÜ TEŞKİLATINLA ARAN İYİ DEĞİL...

Samet

13 Mayıs 2019 Pazartesi 10:44

vekil hanımefendinin konuşmaları sonuna kadar samimi görüyorum. bugüne kadar samimi gördüğümüz vekiller samimiyetsiz bir şekilde kandırdı bizi.vekil hanımefendi köylü kentli demeden herkesle kucaklaşıyor,ben vekilim yapmam demiyor.yapacağını söylüyor,söyleyeceğini yapıyor.

Selçuk Kırlı

13 Mayıs 2019 Pazartesi 09:14

bu vekil hanım efendinin konuşmaları hiç bir şekilde samimi gelmiyor bana. kendi adayları tek tek el sıkarken bu vekil hanım efendi ortalıkta bile yoktu. bir ortamda muhabbet içerisinde bulunduğumuzda anladım ki çok fazla ben egoları yüksek. 15 sene rahmetli demirel in yanında bulunduğunu hep söyledi ama hasta bakıcılık ile siyaseti birbirine karıştırdığını anladım.

!!!

13 Mayıs 2019 Pazartesi 08:59

İki güzel insan...helal olsun size. seviyeli siyaset işte budur.

ısp32

13 Mayıs 2019 Pazartesi 07:59

Ispartamı temsil eden vekil bence sadece bu vekil hanımefendi.

Mahalleli

12 Mayıs 2019 Pazar 21:13

Sayın başkan yedisehitlerdeki gazino bahcesini binaya ceviriyor ilgilenirseniz sevinirim

rast

12 Mayıs 2019 Pazar 16:32

aylin hanım ziyaretiniz sadece hayırlı olsunla sınırlı olur inşallah.sakın mhp nin durumuna düşmeyiniz.bak akp ile işbirliği yaptılar önce vekillik.sonra belediye gitti.

Teoman

12 Mayıs 2019 Pazar 07:50

Yahu ne garip milletiz biz. adamlar buluşmuşlar, "seçim geride kaldı artık ısparta için yapılacak bir şey varsa hepimiz elini taşın altına koyalım diyor." bundan daha güzel bir şey var mı? Size göre atışma devam etsin, herkes birbirinin önüne taş koysun ısparta umrunuzda mu?

MustafamusaAKBAŞ

12 Mayıs 2019 Pazar 04:02

BEYNİ VE KALBİ BİR OLANLAR gerçek dost MİLLİYETÇİLİK İLE YANINIZA GELENLEREDE İTİBAR ETMEYİNİZ .İSPARTA VE İSPARTA BELEDİYESİNİ NE HALE BENCE YA HEPSİNİ YER DEĞİŞTİR YADA DÜKKANI KAPAT GİT VESSELAM ZAMAN GEÇTİKÇE İÇİN ÇİZ VE KAHROLURSUN MİLLİYETÇİLİK KISMETİ ALTINDA NELER YAZIK FIRSAT VERME FIRSAT VERME

Lost

12 Mayıs 2019 Pazar 00:03

Hiç bir siyasi partiye güvencim kalmadı artık. Birileri hırsız, diğerleri terörist.

Modern evler sakinleri

11 Mayıs 2019 Cumartesi 22:53

KOLÇELİK KAVSAĞIIIIIII

Sahta İnsanlar

11 Mayıs 2019 Cumartesi 21:32

Şimdi anlaşıldı mı sevgili İYİP liler. Biz her zaman söyledik **** pazarlık var diye. Seçim sürecinde doğru dürüst eleştirmediler bile birbirlerini. Yalan dünya be.. Doğru ve dürüst insan bulmak zümrüt bulmaktan zor. Sürgün edilenlerden hayli İYİP e oy veren de var. Onu mu kutluyor bu ganımefendi?

GüZel ittifak

11 Mayıs 2019 Cumartesi 21:29

Alın size asıl ittifak. Bir oldunuz günaydın karşısında oldunuz.

Yusuf Başkan

11 Mayıs 2019 Cumartesi 21:23

Oooo cumhur ittifakı toplanmış xd

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR