19 Nisan 2024 Cuma

MİLLETVEKİLİ CESUR'DAN KKTC CUMHURBAŞKANINA SERT ÇIKIŞ

MİLLETVEKİLİ CESUR'DAN KKTC CUMHURBAŞKANINA SERT ÇIKIŞ

Isparta

İyi Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, KKTC Cumhurbaşkanına sert çıkıştı.

Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın, Barış Pınarı operasyonunu kan dökmek olarak yorumlayan sözleri üzerine, sosyal medya hesaplarından sert çıktı ve Kıbrıs’lı kardeşlerim dediği Kıbrıs Türk Halkı’nı sağduyuyla harekete davet etti.

Milletvekili Cesur’un sert ama siyaset üstü mesajı şöyle; Destanını kanla yazan Kıbrıs Türk halkı, bugünlere büyük fedakârlıklarla gelmiş; demokrasisini ve devletini büyük fedakarlıklarla kurmuştur. Yönetimler geçicidir. Yönetimlere bakıp millet yargılanmaz. Tıpkı 2000 yılında bizi alkışlayan dünyanın, bugün yaptığı açıklamaların talihsizliği gibi. Diplomasi iyi yönetimlerin işi. Haklı olduğunuzu dünyaya anlatabilme ve hakkınızı dimdik alabilme sanatı. Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın talihsiz ve kendisini Türk Tarihine gömen açıklamasıyla Türkiye ve Türk halkı etkilenmez. Kıbrıslı Türk kardeşlerimizle sevgi-muhabbet içinde, devletimiz de her daim KKTC’nin yanında olacaktır.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İyilere

16 Ekim 2019 Çarşamba 20:20

İyi ismiyle Yorum yapanlara sesleniyorum. Aylin Cesur var diye oy verdim ben ve benim gibiler İyi partiye. O aday olmasın yarım vekil bile çıkaramazsınız:)))

İYİ biri

16 Ekim 2019 Çarşamba 09:42

Vicdan terazisi çalışmayanlarla, merhamet edemeyenlerle ve vefa duygusu olmayanlarla yollarımı ayırmak, hayatta kendime karşı yaptığım en doğru şeydir. Herkes hata yapar ama siz hatalara devam etmektesiniz. Vefa kalmadı insanlarda. Bu yüzdendir ki vedalar tercih edildi benim size nacizane tavsiyem Kim size değer veriyor ve zaman ayırıyorsa, sizde ona "Vefa" hediye edin. Çünkü gerçek dost, insana zamanını ayırandır ki siz hep kendinize ve ekabirinize zaman ayırdınız.

Gözlemci demokrat

15 Ekim 2019 Salı 20:56

Vekil hanım nerenin vekili olduğunuzu unutmayın... demokrat partide marulcuyu beğenip kendi partinizin paylaşımlerınızı beğenmemeniz dikkatimi çekiyor..

harbi vatandaş

15 Ekim 2019 Salı 19:02

siz bu kafayla gidin reisinize sandık ilk seçimlerde cevabı verecek ve sandığa gööömeeeceeek.

Küçük enişte

15 Ekim 2019 Salı 18:57

Ahh ahh nelere kaldık . Vekilim bırakın bunlarıda biraz ıspartanın ıspartalının dertlerine ortak olalım. Reis cevabını verir sende ıspartalıya deva ol ankaradan olmuyo. Bakın çevre illerin vekillerine hergün memleket peşindeler

Ret tin tin

15 Ekim 2019 Salı 17:02

Sizde akp liler gibi olmuşsunuz sayın vekil . İyilere oy var sana kocaman SIFIR

Yeniceli

15 Ekim 2019 Salı 17:01

Vekilim bırak orayıda önce bi berdiğiniz sözleri tutun. Yenice mah diyecem ama bilmezsin ekibiniz bilir onlar sahada sanırım. En azından telefonla aradığımızda bakarsanız sevinirim

İslamköylü

15 Ekim 2019 Salı 16:53

İyilere oy var sana yok vekil. Sen önce ıspartada dur sonra kktc ye laf söyle

AKPli demokrat

15 Ekim 2019 Salı 16:42

kktc cumhurbaşkanı olacak zatın yaptığı açıklama yakışıksız ve saygısızcadır. bu milletvekili de biraz ısparta sorunlarına kafa yorsa iyi olacak gibi görünüyor. siyaset üstü açıklamaları ile ıspartanın seviyesini mi ölçmeye çalışıyor. durmak yok yola devam....

Süleyman Gündoğdu

15 Ekim 2019 Salı 16:41

Siyaset üstü mü? Çok komik gerçekten. tarihe gömmek falan diplomasinin siyaset üstü dili değildir. kendin çal kendin oyna.

Mustafa kocamaz

15 Ekim 2019 Salı 16:37

Önce Isparta’yı düşünsün gereken cevabı reis verir. Bundan çene haricinde birşey olmaz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR