18 Nisan 2024 Perşembe

MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ’TEN 2 MÜJDE

MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ’TEN 2 MÜJDE

Isparta

YALVAÇ VE KEÇİBORLU’YA HAYIRLI OLSUN

BİLGİÇ’TEN ATAYALVAÇ’A YENİ BÖLÜM MÜJDESİ

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’ten bugün ikinci müjde de ilçemize geldi.

Bilgiç’in gazetemize verdiği bilgiye göre, ilçemizde faaliyet gösteren Atayalvaç Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda 3. bölüme öğrenci alınması kararı YÖK’ten geçti ve SDÜ’ye tebliğ edildi.

Bilgiç’in verdiği bilgiye göre, bu eğitim ve öğretim yılında İlk ve Acil Yardım ile Fizyoterapi programlarında öğrenci alımı yapılarak eğitim ve öğretime başlayan Atayalvaç SHMYO’da önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında da Tıbbi Laboratuvar Teknikleri programına öğrenci alımı yapılacak.

Atayalvaç SHMYO Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı’na 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında 30 öğrenci alınacağı kaydedildi.

Bilgiç, ayrıca Keçiborlu MYO’da da Uçak Teknolojisi programına 30 öğrenci alımının YÖK’ten geçtiğini belirtti.

Milletvekili Bilgiç, kararın Yalvaç’a hayırlı olmasını dileyerek halkımıza selamlarını iletti.

Konuyla ilgili olarak bilgi aldığımız Atayalvaç SHMYO Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Bülent Özgül de müjdeyi doğrulayarak, “Vekilimizin desteği ve katkılarıyla, rektörümüzün kadro desteğiyle okulumuza ve Yalvaç’ımıza yeni bir bölüm daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadık. Kadromuza üç öğretim üyesi kattık, gerekli çalışmaları yaptık, sayın vekilimizin ve rektörümüzün de desteğiyle YÖK’ten onayı bugün itibariyle aldık. Dün aldığımız Isparta’ya ikinci üniversite müjdesinin ardından bu haber de bizleri mutlu etti. Isparta Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç’e, Rektörümüz Prof.Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’ya okulumuz ve ilçemiz adına çok teşekkür ediyorum. Yeni üniversite kurulması kararıyla ben de Atayalvaç SHMYO Müdürlüğü görevimi tamamlamış ve yeni üniversitemizde görev almış olacağım. Yeni bölümümüze öğrenci alım kararıyla Atayalvaç SHMYO Müdürlüğü görevine güzel bir şekilde veda edecek olmaktan dolayı mutluyum. Görev yaptığımız süre içerisinde 3 bölümümüzü öğrenci alır hale getirdik. Okulumuzun fiziki, idari ve akademik yapılanmasını tamamladık, SDÜ bünyesinde kalacak örnek bir okul oluşturduğumuzu düşünüyorum. Bu konuda bize destek veren herkese tekrar teşekkür ediyorum. İlçemize ve üniversitemize hayırlı olsun.” dedi.

Biz de hem ikinci üniversite hem de ilçemize kazandırılan bu yeni bölüm için sayın vekilimize ve rektörümüze ilçemiz adına teşekkür ediyoruz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mehmet

30 Nisan 2018 Pazartesi 09:22

gonya yolundayım gonya yolunda ne oldu gonya yolu ?

sedat

29 Nisan 2018 Pazar 23:25

Ne bu ya! Bıktık kardeşim bıktııııkkkk...

dereboğazı bitti heralde

27 Nisan 2018 Cuma 21:49

hayırdır seçım falanmı var!!!!

Cesars

27 Nisan 2018 Cuma 18:28

Syn bilgiç yalvaç ne gel nede saçma sapan müjde ver biz kendi yağımızla kavruluruz. Bölüm yapanı zaten yalvaç binayı yapanı yalvaçlı. Huzur elini yapanı yalvaçlı. Sen kendini niye paylaştım çıkarsın onu anlamadım. Senin yapmayın yalvaç afyon yoluna asfalt yapmak kısaltmaktı o uda beceremedin. Konya yolu duble yol dedin hergün çökme oluyor hergün tamirat gelendost makamlara kadar biri duble yol dedik hala bir şey yok bence artık Bırak yapucak biri gelsin.

NEDEN

27 Nisan 2018 Cuma 15:48

EĞİRDİR SEÇİMLERE GİRMİYORMU? BİR DOĞAL GAZ BİLE BAĞLANAMADI BIRAK ÜNİVERSİTEYİ FEN LİSESİNE.YARIN SEÇİMLERDE BUNLAR YAPILACAK DİYE SAYILMASIN DEVLET DEMİR YOLLARI ARAZİ ÜNİVERSİTEYİ TAHSİSİ YAPILDI BİTTİ BİTİYOR MÜJDE VERİLMİŞTİ.

adill

27 Nisan 2018 Cuma 15:13

adaylığını neden açıklamıyor?.3. dönem kuralına mı takıldı acaba?

Esnaf

27 Nisan 2018 Cuma 11:10

Anca apartçılara kafecilere yarar

eğirdirli

27 Nisan 2018 Cuma 08:42

Eğirdire bir fen lisesi de bizler istiyoruz. Fen lisesi açılması için müracaat yapıldı fakat onaydan geçmedi siyasi olarak bunun çözülmesi lazım daha küçük ilçelerde fen lisesi var eğirdirde yok.

Mehmet

27 Nisan 2018 Cuma 01:09

Yalvaç fen lisesinin 4 sınıf olan kontenjanına Yalvaç milli eğitim sahip çıkmadı vekilim.Sınıf sayısı 3 e düştü.Memlekete hayrı olmayan adamları koltukta oturtmayın.Adam arkamda MHP var diye kırtasiyeciden çıkmıyor.

32

26 Nisan 2018 Perşembe 23:45

Seçim yaklaştı artık. Atışlar başladı...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR