20 Nisan 2024 Cumartesi

MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ: ISPARTA TURİZMİNE HAYIRLI OLSUN

MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ: ISPARTA TURİZMİNE HAYIRLI OLSUN

Isparta

ISPARTA İl Özel idaresi 2017 Yılı yatırım Programındaki 205 km BSK (bitümlü sıcak karışım) asfalt Programı içerisinde bulunan Davraz Kayak Merkezi yolu sıcak asfalta kavuştu. Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, asfaltlanan yolu yerinde inceledi. Milletvekili Bilgiç, İl Özel İdaresi ekiplerine teşekkür ederek turizme hayırlı uğurlu olsun dedi.

Davraz Kayak Merkezi'ne ulaşım sağlayan 20 km. uzunluğundaki Turizm yolu BSK (Bitümlü sıcak karışım) asfalta kavuştu. Milletvekili Bilgiç ise biten yolu yerinde inceledi. Isparta'da kış turizminin parlayan yıldızı olan Davraz Kayak Merkezi'ne bir çok yatırım yaptıklarını belirten Bilgiç,bugün görüyorsunuz yolu da sıcak asfalta kavuşturduk. Hem yerli hem yabancı turistlerimiz işte bu yoldan daha rahat ve konforlu bir şekilde seyahat edebilecekler dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Çağatay

17 Eylül 2017 Pazar 21:48

davraza toki ne zaman gidiyo...

muzaffer

15 Eylül 2017 Cuma 23:32

**** kokusunu cözün da milleti kokuya alıştırdınız helal olsun **** kokusuyla yemek yediriyorsunuz yolunuz batsın bir bitmedi yol hesabınız ayrıca yatırım yapılana kadar belediye ile anlaşma yapılsaydı para fazla geliyor tabi ama yandaş cepleri şahane

hassoo

15 Eylül 2017 Cuma 16:00

B. Gökçeli'den Davraz'a giden yol berbat. Köyden davraza yeni çevre yolu yapılacaktı ne oldu acabaa . . .

bi git bakalım

15 Eylül 2017 Cuma 09:48

haftada 1 gün olsada o yolu kullanıyorum. Tamamen yatırıma yazık edilmiş. O kadar para masraf boşa gitmiş gibi birşey.. Yolda giderken araba önündeki süs köpeği gibi arabanın kafası sallanıyor.. Düzleme yapılmamış.. sadece çukur yok...Virajlarda dönüş eğimi yok ve bir viraj hariiç diğerleri aksine daralmış. Giden milli servete yine kaliteden düzenden yoksun kalmış. Özel idare makine almış sözde ama düzgün kullanacak yada kullandıracak ekip yok. Diye düşünüyorum.

Ispartalım

15 Eylül 2017 Cuma 01:11

Eğirdir yönünden Isparta'ya 5-10 km olan yolu yap-boza Çevirdiniz. Bir de daralttınız.. Davraz'a Sıcak asfaltmış !! peeh!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR