25 Nisan 2024 Perşembe

MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ TOKİ İÇİN YERİ BULDU

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, TOKİ için flaş açıklamalarda bulundu.

Isparta

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, TOKİ için flaş açıklamalarda bulundu.

Isparta'nın merakla beklediği TOKİ ile ilgili sürpriz bir açıklamada bulunan Milletvekili Bilgiç, TOKİ'nin Süleyman Demirel Üniversitesi yakınına yapılacağını duyurdu. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

karaağaç mahalleli

31 Aralık 2017 Pazar 00:58

sayın vekilim ,sayın belediye başkanım kayak merkezi yolu tarafına yapılsa idi toki askeriye civarına süper olurdu,ayrıca bu böl****e dev bir park haftasonu eğlence alanı piknik yeri yeni dizayn şart apartmanda bunalıyoruz,kış bahçesi ve hayvanat bahçeside şart yüksek konutlar ,şart ayrıca dar gelirliyede konut şart acill sur yapı gibi devlere yer tahsis ediniz

Bülent

30 Aralık 2017 Cumartesi 22:38

Hep aynı pilav, toki, duble yol, hızlı tren

KİRACI

30 Aralık 2017 Cumartesi 17:52

Hiç evi olmayan İspartada en az 5 yıl ikamet etmişlerden başvuru alınsın. Burdurdan ikamet aldıranlar var. İnşallah hiç evi olmayanlara verilir. Kiralık edilen ve boş bırakılan Toki evleri alınıp tekrar kura yapılsın. Rüya anlatıyor gibiyim değil mi. Bence de...

cnr32

30 Aralık 2017 Cumartesi 16:19

ee hadi Allah'ın izniyle biz gibi devlet memurları da inşallah ev sahibi olacak. en kısa sürede bekliyoruz başvuruları inşallah Sayın Vekilim. İnşallah Başbakan'dan da duyarız bu sözleri.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR