19 Nisan 2024 Cuma

MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ İŞ ADAMLARINI ZİYARET ETTİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, iş adamlarını ziyaret etti.

Isparta

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, iş adamlarını ziyaret etti.

Hafta sonu Isparta’ya gelen Milletvekili Bilgiç, İl Başkanı Osman Zabun ile ziyaret turlarına çıktı. İş adamları Baki Songür, İbrahim Güler, Cihan Zengi, Nevzat Demirel, Nuri Selçuk, Erdoğan söyleyici, Metin Kahraman, Hakan alay ve Bülent Salyam’ iş yerlerinde ziyaret eden Bilgiç ve Zabun uzun süre sohbet etti.

Isparta’nın ekonomisi ve geleceği ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Partili, partisiz tüm iş adamları ayrım yapılmadan ziyaret edilerek, her görüşten iş adamı ile Isparta için ne yapılabilir gibi konular görüşüldü.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

adill

22 Ocak 2018 Pazartesi 11:42

BİLDİĞİM KADARIYLA ISPARTANIN BİR VEKİLİ DAHA VARDI ADI NEYDİ YA? SAİD MİYDİ? O HİÇ İCRAAT YAPMIYORMU Kİ SEVGİLİ BASIN OONDAN BAHSETMİYOR.BAŞKA ALNALARDAMI FALİYET GÖSTERİYOR YOKSA ))) YADA BİDAHAKİ SEFER YOKMU MECLİSTE ))))

VATAN

22 Ocak 2018 Pazartesi 09:35

ADALET VE KALKINMA PARTİSİNİN BEL KEMİKLERİ BUNLAR. AK PARTİYİ ÇOK SEVENLER DERNEĞİNİN KURUCULARI...

Vatandaş RIza

21 Ocak 2018 Pazar 09:04

Sayın Vekilim; Artık nolur kurumlara kendi içlerinden müdürler atayın, liyakatsız insanlara referans olmayı bırakın. A kurumunda memur olan B kurumuna müdür olmasın artık.

ısparta lı

20 Ocak 2018 Cumartesi 22:53

Ziyarete gittikleri Isparta'nın sayılı esnaflari tuzları kuru işadamları yani akşama kadar iş yapamayan esnafın yanına gitsinler

İş Adamı

20 Ocak 2018 Cumartesi 22:52

vekili ve partinin içindeki adamları bu resimlerdeki görülen iş adamlarının belirlediğin bi resmidir bu

vatandas

20 Ocak 2018 Cumartesi 22:21

Yaptımız yorum bazıların zoruna gitti baya biyenmemis zoruna gidenin borusuna gittin akp ye oymoy yok baya varmı diyceniz biyenmiyen kisiler

İşte tam da bu:) şimdi x partisi x iş adamlarının.

20 Ocak 2018 Cumartesi 21:58

İşte tam da bu:) şimdi x partisi x iş adamlarının. Y partisi y iş adamlarının :İşte tam da bu sebeple...halkın içinde olan kazanır...sıradan vatandaş hangi pargite etkinki

Cengo

20 Ocak 2018 Cumartesi 21:29

Bıyık yakışmamış

vatandas

20 Ocak 2018 Cumartesi 20:25

Tabi secim yaklasdı ziyaretler baslar bu saatten sonra size oymoy yok akp sizgidin kimi besliyossanız ondan alın süriyellileri de unutmayın onlardanda alın oy gıda para hersey verdinizya kendi vatandasınıza vermessiniz poz vermeye geldimi verirsiniz

Muallim

20 Ocak 2018 Cumartesi 19:54

Bence çok güzel bir davranış. Devamı da olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR