24 Nisan 2024 Çarşamba

MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ İLK KEZ OY KULLANACAK GENÇLERLE BULUŞTU

MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ İLK KEZ OY KULLANACAK GENÇLERLE BULUŞTU

Isparta

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, seçim çalışmaları kapsamında 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçiminde ilk kez oy kullanacak olan gençlerle kahvaltıda buluştu.

Seçim koordinasyon merkezinde gençlerle buluşan Milletvekili Bilgiç, gençlere yapılan çalışmaları ve hizmetleri anlattı. 24 Haziran için destek istedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

nevzat

20 Haziran 2018 Çarşamba 12:39

Eğitimin içine, et, gençlere kıraathane vaadet, sonra gençleri topla. Hangi gençlik bu?

aynen

19 Haziran 2018 Salı 16:05

vallaha akp haricinde gelene acırım. bu yükün altında herkes ezilir. hiç olmazsa ezilen onlar olsun diye düşünmüyor değilim. Amma velakin yüreğim el vermiyor. Umut işte.

oylar ak partiye

19 Haziran 2018 Salı 12:40

çok merak ediyorum. kazandınız ne olcak. keçke ak parti kazansa. bi dahaki seçimde ne dicekler merak ediyorum:) bizim arabada antalya ya bi kere gidicek benzin yok- cepte eğirdir ada da kavaltı yapcak kadar 50 tl fazlalık para yok. eskidende yoktu. 5 seçim sonrada olmıcak. artık yeter ya. siyasi partilerin amacı ne valla çok merak ediyorum. sizin amacınız ne. oyum ak partiye tamam bi dahaki seçimdede ak partiye... 100 sene iktidarda kalın la. acaba ne diceksiniz bi sonraki seçimde. sanki muhalef

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR