27 Nisan 2024 Cumartesi

MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ DEMOKRASİ NÖBETLERİNE KATILDI

MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ DEMOKRASİ NÖBETLERİNE KATILDI

Isparta

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, meclisteki çalışmalarının ardından tekrar Isparta’ya geldi.

Isparta’da Kaymakkapı Meydanı, Eğirdir ve Havaaalanında demokrasi nöbetlerine katılan Milletvekili Bilgiç, vatandaşlarla bir araya gelerek OHAL’i anlattı. Bilgiç, bakın Paris’te bir bomba patladı. Fransa ohal ilan etti. Halen daha uzatarak gidiyor. Dünyada hiç kimse nede Fransa’da hiç kimse neden olağan üstü hal ilan ettin demiyor. Ama millet bu devlet kendi vatanını toprağını bayrağını milletinin huzurunu refahını güvenini temin etmek için bir karar alıyor utanmadan bunu eleştiriyorlar.  

Valilerin kontrol altına geçmesi anlamına geliyor. Direk olarak çıkarılması gereken acil bir yasama bu terörle mücadele de olursa,bunların devletin milletin sağlığı selameti huzuru için yapılması kanuni düzenlemelerin yani yapılması gereken kanunu düzenlemeleri, yani ben kanunu hazırladım.Meclise sevk ettim. Komisyon da konuşuldu. Genel kurulda görüşüldü. Direk olarak kanun hükmündeki kararnamelerde yürürlüğe konulması anlamına geliyor. Bu mücadeledeki zaman kaybını ortadan kaldırmak ve hızlandırmak için bu yapıldı. 






YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR