29 Mart 2024 Cuma

MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NA SERT ÇIKTI

"Kılıçtaroğlu CHP'ye genel başkan olduğu günden bugüne 8 tane seçim kaybetti. Kendileri tazelenmeleri ve yenilenmeleri gerektiğini unuttular bizdeki değişim üzerinden siyaset üretmeye kalkıyorlar.

Isparta

"Kılıçtaroğlu CHP'ye genel başkan olduğu günden bugüne 8 tane seçim kaybetti. Kendileri tazelenmeleri ve yenilenmeleri gerektiğini unuttular bizdeki değişim üzerinden siyaset üretmeye kalkıyorlar.

Bizi sandığa çağırıyorlar 'Gündemimizde seçim yok' diyoruz, sandıktan kaçmakla suçluyorlar. Yenilen pehlivan güreşe doğmazmış. Ama çok da kaşınırlarsa seçimden kaçmayız. Evet gündemimizde seçim yok ama yarın seçim olacak gibi çalışmamız gerekiyor."

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, partisinin Senirkent, Gelendost ve Şarkikaraağaç kongrelerinde önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti'de bir süredir yaşanan istifa süreçlerini değerlendiren Bilgiç, "yüzde 50'lik oya rağmen değişim ve tazelenme gerekliliğini ortaya koyan bir partiyiz" dedi. CHP'ye yüklenen Bilgiç, "yenilenen pehlivan güreşe doğmazmış. Çok da kaşınırlarsa seçimden kaçmayız. Gündemimizde seçim yok ama yarın seçim olacak gibi çalışacağız. Seferberlik ilan edeceğiz" diye konuştu.

BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR ETTİ

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Şarkikaraağaç konuşmasında da rehavete kapılmadan hizmete devam edeceklerini söyledi. Bilgiç, "Ispartamızda, tüm ilçelerimizde yapılması gereken çok iş var. Rehavete kapılmamız mümkün değil. AK Parti gibi milletin içinden gelen partinin temsilcisi olarak bizim yapmamız gereken insana hizmeti ana hedef seçmektir. Çok işimiz var. Şarkikaraağaç herşeyin farkında. Bu ülke için yapılan oyunları Şarkikaraağaçlılar çok iyi biliyor. Her türlü oyunu yapıyorlar. Ve maalesef bir takım siyasi partilerin nasıl kuyruklarına takıldığını izliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli 15 Temmuz'dan bugüne Sayın Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmamıştır. Kendisine teşekkür ediyoruz" diye sözlerini tamamladı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ayhan

30 Ekim 2017 Pazartesi 22:09

hileyle sahtekarlıkla kazandığınız seçımlerimi diyorsunuz.!!!!!

hüseyin

30 Ekim 2017 Pazartesi 21:04

MAZOT 4.93 OLDU. Biz çok memnunuz halimizden biraz daha zam yapın. Sakın seçim yapmayın. eğer seçim olursa tarihin tozlu sayfalarında bile yer bulamazsınız kendinize.

ülkücü

30 Ekim 2017 Pazartesi 14:20

Sayın Sadi Bey, istirham ediyorum. Sadece bir rica , saygıdeğer genel başkanımızın adını lütfen anmayınız. Yanlış anlamayın. ama lütfen bir ülkücü olarak son derece rahatsız oluyorum. Esen kalın size başarılar dilerim.

Demokratçı

30 Ekim 2017 Pazartesi 11:36

Sn.9.Cumhurbaşkanı merhum Süleyman DEMİREL in meşhur bir lafı vardır,Dün Dündür,Bugün Bugündür..8 defa bir şekil seçim kaybetmiş olabilirler ancak o Dün dü..Sn.Vekil bunu iyi bilmesi gerekir..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR