26 Nisan 2024 Cuma

MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ ALNINDAN ÖPEREK ADAM GİBİ ADAMSIN DEDİ

MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ ALNINDAN ÖPEREK ADAM GİBİ ADAMSIN DEDİ

Isparta

NURETTİN ARKAN - YALVAÇ

Geçen hafta sonu Isparta’da Yalvaçlı iş adamı Kadir Şallı’nın düğününde siyasi açıdan önemli olaylar yaşandı. Çok sayıda davetlinin yanısıra siyasiyi de bir araya getiren düğün yemeğinde AK Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Yalvaç İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyelerinden Şenel Özkanlı’yı görünce kalabalık gruba yönelerek‘Şenel Başkanım kalk ayağa seni alnından öpeceğim. Adam gibi adamsın. Helal olsun sana’ dediği ve söylediği gibi Şenel Özkanlı’nın alnından iki kez öptüğü haber verildi.

               Kalabalıkla tokalaşan Bilgiç’in selamlaşmanın ardından dönüp Şenel Özkanlı’yı ikinci kez öptüğünü anlatan görgü tanıklarının ifadelerine göre Bilgiç’in son derece samimi davrandığı bildirildi.

                Peki Süreyya Sadi Bilgiç, neden Şenel Özkanlı’yı alnından öptü? Neden adam gibi adamsın dedi? Bu soruyu araştırdık ve bu kutlamanın nedeninin geçtiğimiz hafta Cumartesi günü yapılan İlçe Danışma Meclisi toplantısı öncesi AK Parti Yalvaç İlçe Başkanlığı’nda yaşanan olay olduğunu öğrendik.

               İddialara göre İlçe Danışma Meclisi toplantısı olacağı gün İlçe Başkanı Ahmet Sektioğlu’nun yakın akrabasının nişan törenine katılmak üzere Eskişehir’e gitmek zorunda olduğu bu nedenle Başkanlığa Şenel Özkanlı’yı vekil tayin ettiği bildirildi. Danışma Meclisi öncesi yönetimi toplayan Başkan Vekili Şenel Özkanlı’nın İl Genel Meclisi üyesi Hakan Yurttadur’un partiden ihracı için İl İdisiplin Kurulu’na sevk edilmesi yönünde karar alınmasını teklif ettiği ancak yönetimde Ramazan Ak dışındakilerin buna itiraz ederek; ‘

-Başkan gelsin öyle karar alalım’ diyerek bir daha ki toplantıda görüşülmek üzere diye karar alındığı öğrenildi.

               SEKTİOĞLU SERT ÇIKTI

                Olayı telefondan öğrenen ve ‘Benim böyle bir talimatım olmadı’ diyen İlçe BaşkanıAhmet Sektioğlu’nun ilçeye döndükten sonra partide Şenel Özkanlı’ya hakaretevaracak derecede sert çıktığı ileri sürüldü.

                KARAR ALINDI İL BAŞKANLIĞINA GÖNDERİLDİ

                İlçe Teşkilatı tarafından bahsi geçen disiplin kuruluna sevk olayının Ahmet Sektioğlu başkanlığında toplanan yönetim tarafından alındığı ve İl yönetimine gönderdiği öğrenildi.

                PEKİ BİLGİÇ NEDEN ÖZKANLI’YI KUTLADI?

                Uzun bir süredir Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in İl Genel Meclisi üyesi Hakan Yurttadur’un partiden ihraç edilmesi yönünde ikazda bulunduğu ancak bir gelişme yaşanmaması üzerine Şenel Özkanlı’nın ilk fırsatta bu konuda adım atması üzerine tebrik ettiği tahmin ediliyor.

                Bu gelişmelerden sonra 21 Mayıs’ta yapılacak olağanüstü kurultaydan sonra bazı il ve ilçe başkanlarına yönelik değişim yapılacağı yönündeki söylentilerin gerçekleşmesi halinde Yalvaç’ta da bir değişim yaşanıp yaşanmayacağı siyasi kulislerde konuşulmaya başlandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ISPARTAda

09 Mayıs 2017 Salı 22:46

YALVACLIYI OYNAMAYA ÇALIŞTINIZ FAKAT YALVACLININ OYUNU ALMAYI REİS İN GÖLGESİNDE FAZLA KABARIP PARTIYE OLANCA ZARARI GETIRENLER .SÖZ SAHİBİYİZ ZANNEDİYOR KENDİNİ. EGER REİS BUNLARI TEMİZLEMEZSE AKPARTİ 4 YOLUN KAVŞAĞINDA KALAKALIR. ŞAHISLARIN YÜZÜNDEN AKPARTİNİN OY KAYBETMESİNİ ASLA TASVİP ETMİYORUZ . YETER GOLGE ETMEYİN. ÇEKİN VE GİDIN. VATANDAŞA CEVAP VE PARTIYE HİZMETINIZ SIFIRIN ALTINDA . EGER DEVAM DERSE REİS VALLAHİ OY DA PROPLEM VAR. BIR ARAŞTIRIN.

abdullah

09 Mayıs 2017 Salı 18:15

Onbeş temmuz şehitlerinin hakkını nasıl verecekler acaba .

vatandas

09 Mayıs 2017 Salı 16:00

ÖPMEK NEDIR YA !!!! TOKALASMAK OKEY AMA ÖPMEK NEDIR YA !!!!

Ispartalı

09 Mayıs 2017 Salı 15:20

Sayın vekil çok toplayıp zıplama sizide göreceğiz malum yerde

Yalvaçlı

09 Mayıs 2017 Salı 12:36

Tamam da, asıl öteki fetöcüleri partiye kim almıştı ? Kim rozet takmıştı ?

ismail

09 Mayıs 2017 Salı 14:25

kandırılmışlar Yalvaçlı kardeşim fazla sorgulama sende.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR