28 Mart 2024 Perşembe

MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ'TEN TEŞEKKÜR

MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ'TEN TEŞEKKÜR

Isparta

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in uzun süredir üzerinde çalıştığı 2.Üniversite için ilk somut adım atıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla YÖK’te başlatılan çalışmalar kapsamında hukuki altyapı için çalışma başlatıldı.

Milletvekili Bilgiç, Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı komisyon üyelerine teşekkür etti.   

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

gerek yok

27 Nisan 2018 Cuma 10:37

İkinci üniversiteye gerek yoktu. Mevcut olan zaten hayatımda gördüğüm en büyük dolandırıcı. Hastanelerine mal verip paranı 12 ay sonra alma üzere sözleşme yapıyorsun. Vadesi geldiğinde bir kuruş dahi ödeme yapmıyor üzerinden 12 ay daha geçiyor. Aşırı yüksek kârlarla tedavi edip aylık 15 milyon TL para kazanmalarına rağmen hayatta en büyük becerileri hastane batırmak olan bu yöneticiler vadesi geçeli aylar olmuş alacağımın bir kısmından feragat etmem karşılığı ödeme yapacaklarını söylüyor.

EĞİRDİRE DOĞALGAZ İSTİYORUZ

26 Nisan 2018 Perşembe 09:03

KEÇİBORLUYA DOĞAL GAZ BAĞLANIYOR EĞİRDİRE GÖRÜNÜR HİÇBİR ŞEKİLDE BAĞLANAMIYOR.

Çiftçi

25 Nisan 2018 Çarşamba 23:46

Tabi seçim var ya yaparsınız üniversite degil ısparta yı baştan asagı yenileseniz yinede bitttiniz

Yalan yapmazlar

25 Nisan 2018 Çarşamba 20:19

Sallıyolar kaç senedir TOKİ yapılacak diye eyliyorlar seçim geçsin bihalt olamaz kaç sanadir daha eğirdir yolunu yapamadılar kimler para yiyor artık allah bilir seçime kadar herşey olur

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR